Els cadets, sisens a la Lliga d’Argent

Comparteix la notícia

​Els cadets del Club van desplaçar-se dissabte passat a Badalona per enfrontar-se al XV local en el partit que servia per definir la cinquena i sisena posicions de la classificació de la Lliga d’Argent.

Tot i que els vilanovins van aconseguir un assaig en la primera jugada del matx, la primera part dels de blau cel es va caracteritzar per la irregularitat i una certa tebior defensiva: els locals remuntaren i, tot i que un segon assaig vilanoví semblava revertir la situació, en els darrers minuts dues marques de la banda local bolcaren el marcador en favor dels badalonins.

A l’inici de la represa, un nou assaig dels locals semblava sentenciar definitivament el partit, però fou a partir d’aquell moment que els joves jugadors vilanovins van tornar a entrar al partit, treballant en defensa i aplicant-se en atac sense cometre penalitats. La retallada de la distància en el marcador, però, no va ser suficient, i al final l’RC Badalona s’embutxacà la victòria per 38 a 31, i amb ella la cinquena posició.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch