Els infantils, a un pas de la tercera posició

Comparteix la notícia

Dissabte passat, l’activitat del rugbi vilanoví es centrà geogràficament a Barcelona. Intensa jornada la de dissabte a la Mar Bella, amb partits amb l’equip local, els Enginyers, i el RC Sant Quirze. Com és tradicional, els primers en saltar a la gespa van ser els sub14 que disputaren dos partits: el primer, perdut per la mínima enfront dels locals; i el segon, amb victòria i remuntada davant del RC Sant Quirze. s10 i s12, per la seva banda, van aconseguir comptar els seus partits per victòries, destacant en ambdues categories el joc a la mà i la capacitat incisiva en l’atac. Els minis, per la seva banda, van protagonitzar una jornada amb entrenament conjunt i tres partits entre els equips dels dos clubs, amb diversió i entreteniment al màxim.

A les cinc de la tarda, a la Foixarda, era el torn dels infantils en un interesantíssim partit que els enfrontava a l’RC Gòtics. En joc: la tercera i la quarta posició de la Lliga d’Argent de la categoria. Els barcelonins van saltar a la gespa més entonats, aconseguint dos assajos en els primers deu minuts; amb tot, els vilanovins –amb tres s14 a les seves files- van saber tornar a entrar al partit i al descans el marcador mostrava un ajustat 14 a 12. A la represa, la tònica d’igualtat es mantingué i, tot i arribar a tenir a la mà la victòria, al final del matx el marcador reflectí un ajustadíssim 19 a 17 favorable als Gòtics. D’aquesta manera, l’equip entrenat pel bimoni Rodríguez-Cáceres finalitza la Lliga d’Argent en quarta posició.

Diumenge, el femení tornava a la gespa de la mà de la Copa Primavera amb un veritable repte. I és que el rival, l’INEF Barcelona, milita dues divisions per sobre del SantaNovaReus (Divisió d’Honor espanyola, de la qual a més és finalista). Amb aquesta perspectiva, les noies van plantejar un partit seriós, sortint al 100%, i en què una bona defensa els va permetre plantar cara (3-24). A la represa, la superioritat física de l’INEF i un primer quart d’hora en què el SantaNovaReus no va acabar de centrar-se, van fer que el marcador augmentés de la banda visitant. Tot i la derrota, l’experiència va ser positiva per tot el que suposava com a repte per al conjunt.

Més notícies

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Dissabte i diumenge els nostres equips de formació visitan el Baldiri Aleu, la Laboral i la Mar bella per disputar la sisena jornada contra l’UES, el CR Tarragona i el CNPN.

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Rugbi, rugbi i més rugbi durant el cap de setmana pel SEL VILANOVA!

Vàrem portar el joc i l’actitud de respecte cap al rival que ens caracteritza al nostre camp i arreu de Catalunya.

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch