Els infantils, campions d’argent

Comparteix la notícia

L’equip infantil del club de rugby de la capital del Garraf va proclamar-se, diumenge passat a Sant Cugat, campió de la Copa Catalana d’Argent en la seva edició de 2012. Aquest és el segon títol de la temporada dels infantils, després del Campionat de Bronze aconseguit el mes de març passat. 

Tot i que els de blau cel van començar el partit avançant-se en el marcador gràcies a un assaig del davanter Guillermo Mesa, Guille, en els primers quaranta minuts no van acabar de trobar la seva situació en el camp, i al descans el marcador reflectia un empat a dotze. A la represa, els de Sant Cugat van sortir valents, i aconseguiren un tercer assaig que els posava per davant momentàniament en el marcador (19-12). Però els vilanovins no van donar el seu braç a tòrcer i fou precisament, arrel de l’assaig del rival, que començaren a trobar un joc àgil i continuat, desbordant per rapidesa, trenant bones jugades d’atac i tancant la possessió de l’ovalada. D’aquesta manera, els de blau cel van aconseguir quatre assajos en els segons quaranta minuts, deixant el marcador en el 19 a 36 final. D’aquesta manera, els jugadors vilanovins tancaven la temporada oficial aconseguint el seu segon títol. 

El proper dissabte 2 de juny, el SEL Vilanova i la Geltrú celebrarà a la platja del Far la tercera edició del Rugby Platja. En col·laboració amb l’Ajuntament de Vilanova i la Diputació, i en el marc de la Festa de l’Esport, el club de rugby de la capital del Garraf encara aquesta nova cita amb la sorra amb la intenció de mantenir l’esperit lúdic i festiu de les dues edicions anteriors. L’activitat començarà a les deu del matí amb les escoles, i continuarà al voltant de migdia en categories sènior masculí i femení.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch