Els s16 disputaran el playoff per la Lliga d’Argent

Comparteix la notícia

Derrota mínima dels cadets i notable jornada d’Escoles

Intensa Jornada la de dissabte amb la recepció de la UE Santboiana en categories aleví, benjamí i prebenjamí. Els primers en saltar a la Sínia Batadet foren els s14, que van disputar una molt bona primera part enfront la UES, tot i acabar cedint en el resultat final; s10 i s12, per la seva banda, van aconseguir resultats diferents tot i la intensitat d’ambdós combinats: mentre els s10 perdien, els s12 aconseguien un meritori triomf. Els minis, per la seva banda, van protagonitzar una jornada de portes obertes per amigues i amics, fet que va permetre reunir una vintena de petits jugadors d’aquestes edats, que van passar una matinal divertida amb jocs de coneixement i xocolatada final.

A la tarda va ser el torn d’infantils i cadets. Els primers, amb el recolzament de tres sub14, encaraven el matx amb la UE Santboiana sabent que d’aconseguir la victòria passarien als playoffs pel títol de la Lliga d’Argent. En conseqüència, van saltar al camp concentrats i protagonitzant una primera part en què la potencia i el joc local desbordà la defensa dels del Baix Llobregat. Els joves entrenats pel binomi Rodríguez-Cáceres van mostrar fermesa durant els setanta minuts, sense abaixar el ritme i garantint-se amb la victòria els punts que els confirmaven la quarta posició de la classificació i, de retruc, el passi a les semifinals.

Per la seva banda, els cadets van protagonitzar un disputadíssim el darrer partit enfront l’Osona RC. Els de Vic van avançar-se en el marcador gràcies a un assaig sense transformació; els cadets del SELVNG, però, no van donar el seu braç a tòrcer i van capgirar el marcador gràcies a un assaig transformat (5/7). L’estira-i-arronsa fou constant, i també el desgast dels joves jugadors de blau cel que van haver de mesurar forces amb una davantera força més pesada i compacta: a un segon assaig visitant es respongué amb un segon assaig amb transformació (12-14), però una darrera marca osonenca, aconseguida sobre l’escaire dret de la defensa local, va deixar el 14 a 17 final en el marcador. El gran esforç dels cadets només fou compensat per l’assoliment del bonus defensiu.

Fotografies EdR, per Carles Pons,
CLICANT SOBRE AQUEST ENLLAÇ

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch