Els sènior encadenen victòries

Comparteix la notícia

El passat cap de setmana, els dos sèniors del Club de Rugbi de la capital del Garraf van tornar de les seves visites a domicili amb victoòria i bonus ofensiu. 

La tarda de dissabte, el sènior masculí es desplaçava a Navata (Alt Empordà) per tal de mesurar forces amb el darrer classificat del grup. El llarg desplaçament i una tendència a l’individualitat van fer que els homes dirigits per David Palomo i Josep Gallardo s’enduguessin el partit sense la brillantor del matx de fa vuit dies a la Sínia Batadet; amb tot, el 13 a 59 permet sumar cinc punts i romandre a un únic punt de la segona posició. El femení, per la seva banda, va desplaçar-se diumenge al matí a la capital del Bages per enfrontar-se al XV de Manresa, debutant en categoria femení. L’equip dirigit pel triumvirat Blanquero-Montes-Mestres va disputar un partit seriós, i va aprofitar per rodar noves jugadores que van disputar els seus primers minuts sobre la gespa del Congost; al final el 0 a 36 reflectí allò succeït sobre el camp i permet a les noies del SantaNovaReus consolidar-se en el pom de dalt de Segona Catalana.
Sort different van tenir els equips dde les categories de formació. L’infantil va desplaçar-se a Castelldefels on va disputar un notable primer temps; el tercer assaig dels locals abans del descans, però, va desfer les esperances vilanovines i a la represa el CRUC va imposar la seva lògica de joc (42-5). Els cadets, per la seva banda, tenien el difícil paper d’enfrontar-se  a La Guinardera; el rival, un dels millors equips de l’Estat; tot i que els setze jugadors de blau cel van jugar una primera part disciplinada, ordenada, avançant en el contacte i trepitjant en molts moments la zona de 22 local -sense aconseguir però marcar- al segon temps, el desgast físic va passar excessivament factura als jugadors i el CR Sant Cugat va aprofitar l’ocasió per endosar un correctiu excessiu als cadells dels SEL VNG.

Fotografia: Ingrid Currius
(més: Facebook)

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch