Espectacular jornada a Vilanova i victòria del sènior

Comparteix la notícia

DISSABTE 24 DE FEBRER 


JORNADA ESPECÍFICA D’ESCOLA DE RUGBY PER CATEGORIES s6, s8, s10 
Espectacular jornada la que va tener lloc distante al matí a la Sínia Batadet, amb més de deu clubs participants i prop de tres-cents cinquanta jugadors que van convertir el camp de rugby de Vilanova i la Geltrú en una veritable festa lúdica i esportiva. Els joves jugadors del SEL van participar de la trobada amb il·lusió, actitud i ganes; a destacar, a nivell esportiu, les quatre victòries en categoria s10 en quatre partits, aconseguint variar el joc depenent del joc del rival, llegint el partit i mostrant una bona progressió respecte trobades anteriors. L’adquisició cada cop de més valors i joc d’equip, en totes les categories de formació, és un fet. També ho és la capacitat de treball i d’organització de les famílies a les quals, des del Cbub, volem donar les gràcies per la seva col·laboració en fer de la de dissabte una jornada perfecte a Vilanova.
S16
RC SANT CUGAT 50 – SELVNG 10
Derrota dels infantils en la seva visita a la Guinardera, davant del colíder de Segona Catalana. Amb setze jugadors, els joves entrenats per Ulisses Gómez saltaren a la gespa combatius i concentrats. A l’equador del primer temps, els locals comandaven el marcador per 14 a 5, però mica en mica la combatitivitat dels de blau cel va anar cedint a l’efectivitat del del Vallès. Amb tot, els vilanovins no van donar en cap moment seu braç a tòrcer, i a manca de cinc minuts del final van aconseguir un segon assaig que els va permetre pujar els deu punts en el marcador.

DIUMENGE 25 DE FEBRER 

Sènior Masculí
SELVNG 104 – RC NAVATA ALT EMPORDÀ 5 

Després de la derrota la semana passada a Begues, els jugadors entrenats per Felipe López encaraven un compromís a casa davant del Rugby Navata, que es presentava a la Sínia Batadet amb els efectius justos. Els vilanovins, que comptaven amb una banqueta àmplia i amb les ganes de treure’s el regust de la derrota ajustada de feia set dies, van sortir amb la intenció de resoldre el partit aviat. Als vint minuts del matx, el marcador reflectia un 26 a 5 favorable als vilanovins, que no van abaixar el ritme en cap moment i van anar-se’n al descans amb cinquanta punts al sarró. Al segon temps, la tònica es va mantenir amb els de blau cel trepitjant amb força la zona de 22 i marca dels de l’Alt Empordà, que van intentar aturar com van poder el joc vilanoví, que si va pecar d’alguna cosa va ser d’un punt d’individualitat. La victòria bonificada permet al SEL·VNG mantenir-se en la segona posició de Tercera Catalana.

Fotografies s16 -> CLICANT AQUÍ
Fotografies sènior masculí -> CLICANT AQUÍ

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch