Estrena agredolça del nou camp de rugbi

Comparteix la notícia

Dissabte 23 de febrer 
S16 CNPN 27 – SELVNG 12 
Bon partit dels infantils a la Mar Bella davant d’un Poble Nou que roman a la part mitjana de la classificació. Durant els primers vint minuts foren els locals el qui menaren el joc, aconseguint diversos assajos i sumant 17 punts; l’assaig dels de blau cel al minut 25 va reduir les diferències (17-5). A un minut del final del primer temps, un nou assaig local deixava un 22 a 5 en el marcador i la incògnita de com reprendrien els vilanovins el matx; i ho van fer amb serietat i joc, aconseguint una segona marca i disputant el partit amb excel·lent actitud tot i la derrota final.

Sènior Femení 
SELVNG/RC TGN 30 – Catalunya Central 17 
Després d’haver encadenat un parell de derrotes consecutives, la jornada de descans de la setmana passada va tenir els seus efectes positius sobre el XV del combinat, que va aconseguir tornar a sumar punts i afermar-se en la quarta posició de la classificació de Primera Catalana, amb bones perspectives de cara al play-off.

Diumenge 24 de febrer 
S14 SELVNG 17 – Carboners de Terrassa 28 
El primer equip en estrenar la gespa de l’Annex 2 en un partit oficial han estat el alevins, l’equip en competició més “petit”. Bons primers minuts, amb un estira-i-arronsa on els visitants han fet valer el volum dels seus jugadors, especialment de la tercera línia, per aconseguir dos assajos transformats. Amb paciència i joc a la mà, defensant la possessió, els joves entrenats pel binomi Monedero-Puig han retallat al diferència i se n’han anat al descans amb un 14 a 12. A la represa, per desgràcia dels interessos locals, s’ha mantingut la tònica d’una major ocupació de terreny contrari per part vilanovina però una major efectivitat per part visitant. Amb final, un 17 a 28 que no acaba de reflectir el que es va veure sobre la gespa de l’Annex.

fotografies, per Carles Pons, CLICANT AQUÍ

Sènior Masculí 
SELVNG 17 – RC Cornellà 34
Partit sense premi el disputat diumenge al matí a l’Annex 2 del Complex. El rival, el RCC Cornellà, visitava el camp vilanoví com a líder de Segona Catalnaa i en conseqüència es preveia un partit complicat. La primera part dels jugadors entrenats per Felipe López va ser de llibre: bona defensa, atacs incisius i capacitat de fer sentir incòmode el rival sobre la gespa, remuntant un matiner assaig en contra i aconseguint arribar al descans amb un 12 a 7 favorable.A la represa, però, el nivell de concentració va baixar un pèl, i la superior banqueta dels visitants va acabar passant factura a uns jugadors que es van merèixer alguna cosa més que el resultat que reflectia el marcador: el Cornellà va saber jugar les seves cartes en uns segons quaranta minuts on treballaren pacientment i van mostrar una clara superioritat en el joc de davantera.

fotografies, per Carles Pons, CLICANT AQUÍ

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch