Excel·lent darrera Jornada d’Escoles de Rugbi

Comparteix la notícia

El sènior, eliminat camí de la Final d’Argent

Dissabte passat va tenir lloc al Camp de Rugbi de la Sínia Batadet (pistes polisportives), la darrera Jornada d’Escoles de Rugbi de la temporada 2012/2013. Al SEL Vilanova i la Geltrú l’acompanyaren el RC Cornellà (en categories sub8 i sub14), el XV del Vallès (sub10 i sub12), el CNPN-Enginyers i el RC Sant Cugat (ambdós amb equips de categoria sub10). Els temps respectà la trobada, que va desenvolupar-se perfectament a nivell organitzatiu i amb una excel·lent actitud per part de les jugadores i jugadors de tots els clubs participants. A nivell de resultats, els alevins vilanovins (sub14) s’imposaren al RC Cornellà, mentre que els benjamins s’endugueren el seu partit enfront el XV del Vallès (sub12); sort ben diferent van tenir els minis (sub8), que empataren amb el RC Cornellà, i els prebenjamins, que van perdre de manera ajustada els seus dos encontres. Més enllà, però, dels resultats concrets, des de la Junta Directiva del Club s’ha volgut destacar que la jornada va anar rodada, amb els infants disfrutant i amb un temps que va permetre’ns seguir l’horari previst. A nivell vilanoví, ens omple de goig després d’una temporada de funcionament veure com en la darrera trobada de les categories d’Escola les jugadores i els jugadors tenen la mateixa actitud, el mateix caràcter, i les mateixes ganes de passar-s’ho bé i jugar que el primer dia de la temporada.

Pel que fa al sènior masculí, visitava la tarda del mateix dissabte el camp de santa Bàrbara a la veïna localitat de Sitges en el partit de tornada de l’eliminatòria de la Final d’Argent de Copa Catalana. Després d’haver caigut a casa per 19 a 27 la setmana passada, els d’Isma Ripoll saltaren a la gespa de Sitges amb voluntat de mantenir el nivell i, a la vegada, continuant fent proves de cara a la temporada vinent. La primera part va tenir una evolució òptima, ja que els de blau cel se n’anaren al descans amb un 15 a 19 favorable; però a la represa, els locals van saber concretar millor les seves oportunitats, capgirant el marcador i enduent-se el matx per un ajustat 25 a 19.

Més notícies

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Dissabte i diumenge els nostres equips de formació visitan el Baldiri Aleu, la Laboral i la Mar bella per disputar la sisena jornada contra l’UES, el CR Tarragona i el CNPN.

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Rugbi, rugbi i més rugbi durant el cap de setmana pel SEL VILANOVA!

Vàrem portar el joc i l’actitud de respecte cap al rival que ens caracteritza al nostre camp i arreu de Catalunya.

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch