Excel·lent jornada a Vilanova i victòria de s14 i s16

Comparteix la notícia

DISSABTE 10 
S6, S8, S10, S12 
Jornada d’Escoles de Rugbi a VNG 
Sis clubs participants, més de dos-cents-cinquanta nens, dos camps de s10, dos camps de s12, un camp de s8 i un camp de s6: ingredients per a una excel·lent matinal de rugbi a la Sínia Batadet. Amb una trenta llarga de partits disputats entre tots els equips, val la pena destacar el debut en trobades dels equips vilanovins de les categories s6 i s8, així com els bons partits de les categories s10 i s12. Com sempre en aquests casos, menció especial mereixen totes aquelles persones que van donar uncop de mà a l’organització i als tècnics: àrbitres, mares i pares. Gràcies a tots, i moltes felicitats als debutants!

Sènior Masculi 
SELVNG 21- AR Tordera 0 
Partit guanyat per incompareixença comunicada de l’equip rival.

Sènior Femení 
AVRFCB 0 – RC TARRAGONA/SELVNG 114 
Bon partit, amb una molt bona continuïtat i una activa participació de les jugadores vilanovines; la victòria permet mantenir la primera posició de la classificació.

S14 
MARTORELL 20 – SELVNG 39
Treballada victòria a domicili dels alevins el dissabte a Martorell, Amb molts minuts de resultat igualat, els joves entrenats per Àlex Monedero i Joan Puig van aprofitar el darrer tram de partit per sumar punts, marcar distàncies en el marcador i endur-se els punts del camp del Torrent dels Llops. Felicitats a jugadores, jugadors, cos tècnic i delegat per aquesta primera victòria!

DIUMENGE 11 
S18 RC SITGES 100 – SELVNG 7
Partit espès el protagonitzat pels cadets a Santa bàrbara diumenge. Davant d’un rival què sabé imposar la seva lògica i el seu joc, els de blau cel no van trobar-se còmodes en el terreny de joc i no van saber trobar la manera de contrarestar el joc dels locals fins els minuts finals, quan van poder aconseguir l’assaig de l’honor. 

S16 
CR SENGLARS 31 – SELVNG 55
Partit amb continus estira-i-arronses en el marcador, i molt viu, el viscut diumenge a Torroella. Amb una 14 a 24 favorable als vilanovins al descans, a la represa els locals van apretat l’accelerador acostant-se en el marcador; els de blau cel, però, van saber sobreposar-se i trobar el seu joc, tornant de l’Empordà amb una victòria bonificada que els permet escalar a la segona posició de la classificació.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch