Excel·lent jornada de rugbi femení i victòria dels s14

Comparteix la notícia

DISSABTE 3 DE MARÇ 
JORNADA D’ESCOLES DE RUGBY A LA FOIXARDA 
Desplaçament de les categories s10 a s12 en una nova jornada d’Escoles auspiciada des de la Federació. Aquest cop a la Foixarda, amb el BUC actuant com a locals i amb clubs participants com els Carboners, el Castelldefels o el Cornellà. En línies generals, molt bona continuïtat en el joc d’equip en s10, que si bé van perdre el seu primer matx davant del conjunt local, van anar mostrant una progressió ascendent en la jornada; pel que fa als s12, el joc va ser més a batzegades i caracteritzat per individualitats, i en conseqüència amb un joc d’equip més limitat i sense gaire resultats. L’Escola té ara uns quants entrenaments per continuar treballar en la mentalitat d’equip. 
S14 
SELVNG 32– RC Badalona 24 
Victòria dels joves entrenats pel trinomi Monedero-Quindós-Santos enfront d’un rival que, en el partit d’anada, va aconseguir vèncer els de blau cel. A la Sínia Batadet, davant d’un nombrós públic, els vilanovins van sortir trepitjant fort i imposant el seu joc a la mà, controlant els atacs dels rivals i anant-se’n al descans amb un 20 a 5 favorable. A la represa, els badalonins van saber fer valer la velcoitat i el volum d’alguns dels seus jugadors però, tot i la retallada en el marcador, els locals van acabar enduent-se el matx i sumant punts que els permeten continuar lluitant per la primera posició de la Lliga.

Fotografies, per Carles Pons -> CLICANT AQUÍ

S16 
SELVNG 24 – CNPN Enginyers 31 
Partit disputat i entretingut el dels infantils a la Sïnia Batadet, amb una nova derrota ajustada que deixa un regust agredolç als joves entrenats per Ulisses Gómez. Els barcelonins van avançar-se en el marcador gràcies a un assaig transformat als tres minuts de joc, que els locals van respondre abans dels deu minuts amb una marca sense transformació. Els vilanovins van continuar lluitant i intentant penetrar la defensa barcelonina, però els visitants van saber ponderar en tot moment la situació i controlar el seu marge en el marcador. Els infantils no acaben de recollir en resultats i punts l’evident millora de joc i mentalitat col·lectiva en els darrers encontres. 

DIUMENGE 4 DE MARÇ  
JORNADA ESPECÍFICA DE SEVEN’S FEMENÍ (S16/S18) 
D’excel·lent podem qualificar la jornada desenvolupada diumenge a la Sínia Batadet. Amb la presència dels equips de Carboneres, Anoia, Castelldefels, GEiEG, FC Barcelona, UE Santboiana, Químic ER, Esparreguerra RC i SELVNG, Vilanova i la Geltrú va acollir una nova diada de la categoria Desenvolupament Femení, en què el joc, l’actitud i la col·laboració entre les participants, fossin jugadores i/o tècniques, van ser la tònica general. Al final de la jornada de Seve’ns es fa disputar un partit a quinze, amb diversos conjunts integrats, que va servir per finalitzar sobre la gespa d’una bona manera una jornada on el temps no va acabar d’acompanyar.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch