Excel·lent jornada d’Escoles

Comparteix la notícia

VICTÒRIA DEL CADET
DERROTES DELS SÈNIORS

Dissabte passat, l’Escola de Rugbi del Club de la capital del Garraf va ser l’amfitriona d’una nova jornada d’Escoles de Rugbi, on participaren a banda dels vilanovins, el Castelledefels (CRUC) i el XV del Vallès. En una matinal en què el temps va acompanyar, els joves jugadors de blau cel van demostrar la seva evolució positiva en les quatre categories, així com la integració dels nous jugadors que s’han acostat al rugbi gràcies a la tasca de promoció de l’esport de l’ovalada en algunes escoles de la ciutat. Els vilanovins van protagonitzar partits vistosos i lluitats, i els comptarem gairebé tots –a més- per victòries: els alevins s’imposaren als alevins del Vallès (únic partit en la categoria per absència dels del Baix Llobregat), mentre que els benjamins s’imposaven al XV del Vallès i perdien enfront del CRUC; i els prebenjamins aconseguien embutxacar-se els dos partits. Els minis, per la seva banda, van participar d’un entrenament conjunt i uns partidets entre els tres equips.

El matí continua amb un canvi d’escenari: el cadet del Club de la capital del Garraf es desplaçava a Badalona, per enfrontar-se al combinat integrat pel conjunt local i el RC Santa Coloma. En un partit plàcid a nivell de marcador però no per això menys lluitat, els s18 s’imposaren per un ampli 86 a 5 als locals, gràcies a la seva capacitat de combinació a la línia i una major coordinació en el joc d’agrupaments i davantera.

Ben diferents foren els resultats en els dos equips sènior. El masculí, es desplaçà la tarda de dissabte a la Feixa Llarga per enfrontar-se a l’Hospitalet. El conjunt local, seriós i amb una davantera especialment contundent al primer temps, va imposar el seu estil de joc i aviat van caure tres assajos de la seva banda desbordant a l’ala esquerra de l’atac. El SEL VNG no va saber contrarestar el seu joc, ni canviar el ritme del matx: sense capacitat de resposta, els locals van aconseguir la victòria amb un bonus ofensiu gràcies al 50 a 7 final, un resultat que va traduir en el marcador el joc vist sobre el camp. Per la seva banda, el femení va caure l’endemà, diumenge, enfront de l’ARPN per un ajustat 3 a 8: tot i la lluita fins al darrer moment, les noies del SEL només van aconseguir moure el marcador gràcies a una puntada aconseguint –això sí- un bonus defensiu.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch