Excel·lent Jornada d’Escoles a Vilanova i la Geltrú

Comparteix la notícia

S6, S8, S10 i S12 
Jornada descoles de Rugby
Prop de dos-cents cinquanta jugadores i jugadores de rugby van protagonizar la primera activitat del cap de setmana al camp de la Sínia Batadet. EN un matí fred i a estones ventós, el SELVNG acopia una nova jornada descoles de Rugbi amb la visita de RC Sitges, CNPN i CRUC. Excel·lent matinal on des dels més petits, els S6, fins als més granadets, els S12, van disfrutar al màxim de jocs i partits i van oferir bons enfrontaments que van entretenir els assistents.

S16 
RC Sitges 61 – SELVNG 0 
Amb una plantilla de només quinze jugadors, els infantils van desplaçar-se a Sitges per enfrontar el tercer classificat de la lliga. Ben assentats sobre el terreny de joc i amb dos centres que sabien com perforar la defensa vilanovina, els locals van imposar la seva lògica per endur-se el partit. Els vilanovins tenen ara dos entrenaments i una setmana per encarar el partit del proper dissabte enfront del RC l’Hospitalet aprofundint en el propi joc i treballant la concentració durant els setanta minuts de l’encontre.


Fotografies de Jaume Andreu (Facebook), CLICANT AQUÍ

S18 
UES 74 – SELVNG 19
Difícil desplaçament dels cadets al Constantí Miranda, amb dues parts ben diferenciadas. Uns primers trenta-cinc minuts on la UES va imposar el seu ritme de partit i on els joves del combinat no van acabar de trobar el seu lloc a la gespa, tot i l’excel·lent actitud (45-5); i un segon temps amb els vilanovins marcant terreny, desenvolupant el seu joc i tractant de tu a tu un dels líders de la categoria, aconseguint dues marques i un resulltat parcial encoratjador que demostra la seva evolució des dels primers partits de la temporada.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch