Excel·lent jornada d’Escoles a VNG

Comparteix la notícia

Derrotes d’alevins, infantils i cadets

Dissabte passat el camp de la Sínia Batadet va tornar a ser escenari d’una nova jornada d’Escoles de Rugbi; aquest cop, la tercera de la temporada, en què el Club de la capital del Garraf va acollir com a amfitrió el Nova Olivella, l’ACME i el CRUC.  Amb la participació del Castelldefels, el Nova Olivella i el combinat Martorell-Esparreguera i un tota de més de cen cinquanta jugadores i jugadors, la matinal es va saldar amb una excel·lent actitud per part dels jugadors vilanovins i bons resultats, especialment en categoria s10 i s12. El més menuts desenvoluparen un entrenament conjunt amb el CRUC, i van disfrutar, i fer disfrutar el públic assistent

En les categories de competició, alevins i infantils tenien el complicat desplaçament al Constantí Miranda de sant Boi de Llobregat. Ambdós partits se saldaren amb derrota: en el cas dels alevins, i tot i el treball de les darreres setmanes als entrenaments, la superioritat de la UE Santboiana es va fer patent sobre la gespa del Constantí Miranda, impedint-los desenvolupar el joc de manera continuada i mostrant-se efectius de cara a la zona de marca (67-0). Per la seva banda, els infantils van viure un partit molt similar, ja que van veure’s superats per una línia de tres quarts potent i trencadora; tot i millorar en melé i touche, només en els darrers minuts del primer temps els jugadors van treure l’actitud que els va permetre aconseguir l’assaig de l’honor abans del descans (112-5).

Finalment, els cadets van desplaçar-se a les Pistes Universitàries de Barcelona per mesurar-se amb el CEU, un equip tradicionalment fort en la línia de tres quarts. Els vilanovins, però, tot i la superioritat amb banqueta no van saber jugar com a conjunt i van caure en un individualisme poc pràctic a nivell de joc i gens efectiu a nivell de marcador; el CEU, per la seva banda, més travat com a equip, va aconseguir sumar vin-i-cinc punts i un bonus ofensiu.

Fotografies s14, per Carles Pons, CLICANT AQUÍ
Fotografies s16, per Carles Pons, CLICANT AQUÍ

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch