Excel·lent Jornada d’Escoles i victòria del sènior femení

Comparteix la notícia

Sènior masculí, infantil i cadet cauen en els seus compromisos

El passat cap de setmana va ser dels més intensos que es recorden en el rugbi vilanoví. Escola, s16, s18 i sènior masculí actuaven com a locals, mentre que el sènior femení es desplaçava a Les Oliveres (Santa Coloma de Gramenet).

Dissabte l’activitat l’inicià dissabte, a les deu del matí, amb la jornada d’Escoles auspiciada per la Federació Catalana de Rugbi amb participació dels barcelonins Químics ER i l’RC Cornellà. Tot i l’inici del fred, la matinal fou perfecta: amb excel•lent actitud de totes les categories de l’Escola de Rugbi vilanovina i bons resultats. S6 i s8 amb bones combinacions i sense cap mena de por al placatge; s10 desenvolupant un joc a la mà envejable i digne de categories superiors; s12 desenvolupat un joc integrat i demolidor i uns s14 amb una gran progressió i notable esforç sobre la gespa de la Sínia Batadet. A la tarda, ls infantils s’enfrontaven al RC Sitges mentre que els cadets encaraven el difícil compromís del FC Barcelona; els primers, tot i el domini sobre el terreny de joc, no van saber concretar-lo fruit d’errors tècnics individuals que els sitgetans empraren per defensar-se de manera ordenada. La tendència a la penalitat i l’esforç per aconseguir una marca davant del nombrós públic va passar factura a l’equip local que encaixà un 5-29. Els cadets, per la seva banda, van continuar la seva progressió tot i la més que limitada banqueta (només disposaren d’un canvi, enfront d’un rival que tenia la banqueta completa amb vuit jugadors); com és habitual, es jugadors es buidaren al camp, molt especialment durant la primera part, en què oferiren una molt bona imatge davant del públic, al qual van poder oferir un assaig (5-71).

L’endemà diumenge era el dia dels sèniors. El femení s’enfrontà a les Carboneres de Terrassa, amb l’objectiu d’aconseguir la victòria i el bonus ofensiu per tal de cdeixar la darrera jornada de la fase prèvia oberta per a la lluita amb el BUC per a la seva posició de la classificació. El matx es desenvolupà en tot moment sota el domini del combinat dirigit pel triumvirat Montes-Blanquera-Mestres, tot i que l’equip no va acabar de trobar el seu joc a la línia de tres quarts. La força de les flankers i la davantera, i les accions de les primers centres va permetre sumar els cinc punts gràcia a un 45 a 3. El masculí, per la seva banda, rebia l’Osona RC a la Sínia Batadet, i va mostrar dues cares ben diferents. Domini a la primera part, sobre el camp i el marcador (29-7), i un segon temps en què no van saber contrarestar les accions i la remuntada dels de Vic, que van acabar imposant-se en els darrers instants per un ajustadíssim 29-31. Tot i els dos punts de bonus (un ofensiu, per més de quatre marques; l’altra defensiu, per perdre per diferència mínima), és la tercera vegada en sis jornades que el sènior masculí cedeix la victòria en els darrers instants.

Fotografies de l’EdR, per Carles Pons,
Fotografies del sènior femení, per Jan Faidit,

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch