Excel·lent Jornada d’Escoles

Comparteix la notícia

Dissabte passat, el camp de la Sínia Batadet va ser escenari de la darrera Jornada d’Escoles de Rugbi de la temporada en què, a banda del club local, CEU i CNPN-Enginyers fruiren de la trobada al màxim. A l’activitat de l’Escola de Rugbi la seguí el darrer partit de lliga dels cadets i un amistós del sènior masculí enfront del RC Ripollès: un dissabte, doncs, a tota màquina per anar tancant la sisena temporada del Club de la capital del Garraf.

L’activitat d’aquest dissabte va començar amb les categories de formació, l’Escola de Rugbi, que protagonitzaren una excel·lent trobada, destacant especialment el joc desenvolupat per les categories de sub10 i sub12, amb partits extremadament dinàmics i buscant sense parar el moviment de la pilota i la superioritat. Els sub14 van jugar un primer partit mancat d’intensitat, però al segon l’actitud va canviar completament aconseguint un meritori empat; els sub8, finalment, van participar d’un entrenament conjunt i una sèrie de partidets on el bon humor i les ganes de passar-s’ho bé van ser el denominador comú de tots els participants. Els cadets, per la seva banda, disputaven el darrer partit de la lliga regular enfront del Castelldefels RUC. Mancats d’efectius i iniciant el matx amb un jugador menys, els de blau cel van plantejar una primera part exigent, però al segon temps les lesions i un joc travat i al límit del reglament dels del Baix Llobregat van acabar passant factura als joves vilanovins, que encaixaren un 17 a 40.

La jornada ovalada a la Sínia Batadet finalitzà amb un amistós entre el sènior masculí del Club i el RC Ripollès, club de recent formació i que enguany ha desenvolupat la seva primera temporada a Tercera Catalana. En un perfecte ambient d’amistat i camaraderia, ambdós equips van oferir un bon partit al públic que s’acostà al camp; els vilanovins, a més, aprofitaren per rodar fins a quinze jugadors nous i a posar en pràctica el treball dels entrenaments de les darreres setmanes, enfocat de cara a la temporada 2014/2015. El matx va acabar amb molt bones sensacions i ganes de tots els participants de tornar la visita als de Ripoll el proper 10 de maig.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch