Excel·lent paper de l’escola a Vic

L’activitat del Club va començar dissabte al matí: l’Escola del SELVNG es desplaçava a Vic per tal de participar en la segona jornada auspiciada des de la Federació Catalana. A banda del conjunt local, el Catalunya Central, tres clubs més foren els participants: CR Tarragona, UE Santboiana i Liceu Francès. Excel·lent actitud dels equips vilanovins, amb bona intensitat sobre la gespa osonenca i mostres de la progressió en totes les categories. Una jornada rodona que permet pensar en una molt bona progressió a nivell de formació aquesta temporada.

A la tarda, els veterans -SELVETS- van participar de la jornada organitzada pel RC Sitges al Camp de Santa Bàrbara. Amb un equip integrat quasi completament per pares de jugadors de l’escola de rugbi, i amb tres noves incorporacions respecte la temporada passada, els de Vilanova van disputar bons partits davant de rivals de nivell notabilíssim en uns encontres en què el resultat era el de menys.

Diumenge al matí, el camp sitgetà va tornar a ser escenari d’un partit del sènior masculí del Club. Tercer matx al Grup D i tercera derrota, aquest cop ajustada i enfront del Rugby Navata. Sempre per darrere en el marcador, els homes de blau cel no van saber desenvolupar el joc desitjat i van pecar d’indisciplinats. Al final, el 36 a 39 permet el conjunt vilanoví sumar el primer punt gràcies al bonus defensiu.