Site is Loading, Please wait...

Fase prèvia temporada 2023-2024

primera jornada fase prévia temporada 2023-2024

Comparteix la notícia

Cròniques dels primers partits de competició, comença la fase prèvia temporada 2023-2024 pels equips de formació i del sènior femení del SEL VILANOVA .

Cròniques dels primers partits de competició, comença la fase prèvia temporada 2023-2024 pels equips de formació i del sènior femení del SEL VILANOVA .

CATEGORIA S14 URS-SEL vs Fénix Emerging

fase-previa-temporada-2023-2024

El darrer dissabte 30 de setembre el combinat format per l’Unió de Rugby Sud (CR Salou Sharks, CR Tau d’Amposta, CR Reus i CR Calafell) i el SEL Vilanova es va enfrontar al Fénix Emerging S14 aragonès en el primer partit de la lliga catalana s14 de Tercera Divisió Grup B 23-24.

En aquesta primera experiència esportiva conjunta, el principal objectiu per al cos tècnic combinat era conèixer in situ el potencial dels nostres jugadors i jugadores, així com les sinergies que en el camp es podien produir. Sense posar massa atenció al resultat, però sí a l’opció de joc proposada per l’adversari aragonès, el nostre combinat va saber desenvolupar al camp un joc de continuïtat i d’imposició del moviment afavorit per una línia ágil i decidida que constantment buscava atacar els espais.

D’aquesta manera, a nivell ofensiu, tant en el joc desplegat com en el joc de penetració, el combinat URS-SEL va saber trobar les oportunitats per explotar els espais i trencar la línia defensiva de manera continuada. A nivell defensiu, la seriositat i la constància en el placatge va permetre frenar, ja de bon començament, les envestides de la davantera del Fénix, de major pes que la nostra, però no tan efectiva en la disputa de la pilota en les fases estàtiques com el ruck.

El bon desenvolupament del partit, en què per les característiques del mateix i el moment inicial de la temporada s’havia acordat amb l’equip rival pactar les melés, va permetre que el conjunt de les 23 jugadores i jugadors convocats poguessin entrar al camp i gaudir de minuts de joc, cosa que ens va permetre tenir una primera impressió del potencial del nostre combinat.

CATEGORIA S16 VPS ANDORRA Vs SEL VILANOVA

S16-fase-previa-temporada-2023-2024

Resultat :VPC Andorra 19 SEL VILANOVA 18

Primer partit de la lliga regular amb molts nervis a l’inici del matx. Tot i començar amb un assaig en contra el nostre joc és molt bo i ens permet anotar punts, però la falta d’efectius a la davantera ens condiciona molt i ens costa aprofitar les arribades a la seva 22.

Arribem al tram final 6 punts a dalt, però amb una expulsió i bastant fatigats cometem un error que ens costa la victòria. Sensacions molt bones en l’estrena i un joc a la mà molt vistós.

Més notícies

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Dissabte i diumenge els nostres equips de formació visitan el Baldiri Aleu, la Laboral i la Mar bella per disputar la sisena jornada contra l’UES, el CR Tarragona i el CNPN.

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Rugbi, rugbi i més rugbi durant el cap de setmana pel SEL VILANOVA!

Vàrem portar el joc i l’actitud de respecte cap al rival que ens caracteritza al nostre camp i arreu de Catalunya.