Fes-te Amic/Amiga del SEL!

Des del SEL Vilanova i la Geltrú treballem amb la intenció de donar a conèixer el rugbi, com a esport i com a transmissor de valors, a la nostra ciutat. Són moltes les persones que, perquè coneixen algú del Club, perquè han conegut de la nostra existència a través dels mitjans de difusió … s’acosten als partits i disfruten d’una activitat esportiva que és més que un joc.

És pensant en ells, i també en els integrants del Club, que des de la Junta Directiva hem fet un pas més per a la promoció del nostre esport, i per a què aquesta promoció sigui fructífera per a tothom: la creació del carnet d’Amic/Amiga del SEL.

Què és el carnet d’Amic/Amiga del SEL? En col·laboració amb Run Sports, el Club ofereix a tothom qui ho desitgi la possibilitat de disposar d’un carnet personalitzat, amb el logo del Club, amb el qual disposarà d’avantatges i descomptes en diversos establiments de la nostra ciutat i del país (podeu accedir al llistat d’establiments adherits a Vilanova a través d’aquest enllaç).
Com puc tenir el meu carnet? Només cal fer-nos-ho saber, responent aquest mail: us direm quines són les senzilles passes a seguir.
Quin preu té? El carnet d’Amic/Amiga del SEL té un cost de 25€ per temporada; és a dir, el carnet que feu ara caducarà l’octubre de 2013.

Un petit gran regal per aquestes Festes que s’acosten!