Festa de Final de Trimestre

Comparteix la notícia

El passat diumenge 23 de desembre, alumnes i amics del SEL Vilanova i la Geltrú vam celebrar la festa de final de trimestre a les Pistes d’Atletisme. L’objectiu era doble: passar una bona estona al voltant de la taula i l’ovalada, i pintar els pals del camp de rugby. I podem dir que vam aconseguir-lo.


Com es pot veure en la imatge superior, la tasca de pintar els pals va ser un procés lent. Va costar i ens en sentim orgullosos. Cal agrair a Pintures Sitges la cessió del material , i a tots aquells que s’enfilaren a la bastida, la voluntat i la valentia.

El camp de rugby de Vilanova i la Geltrú ja té els pals pintats, i nomes resten petits detalls. De mica en mica, el projecte de l’Escola de Rugby de Vilanova va prenent forma. I és gràcies a la col·laboració de tots, que hi posem el nostre granet de sorra. Per aquestes dates, només ens resta desitjar unes bones festes i una millor entrada d’any a tots!

Més notícies

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Dissabte i diumenge els nostres equips de formació visitan el Baldiri Aleu, la Laboral i la Mar bella per disputar la sisena jornada contra l’UES, el CR Tarragona i el CNPN.

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Rugbi, rugbi i més rugbi durant el cap de setmana pel SEL VILANOVA!

Vàrem portar el joc i l’actitud de respecte cap al rival que ens caracteritza al nostre camp i arreu de Catalunya.

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch