Final de Temporada a la Cerdanya

Comparteix la notícia

EL SÈNIOR FEMENÍ, PREMIAT A LA NIT DE L’ESPORT

El passat cap de setmana l’Escola de Rugbi del SEL Vilanova i la Geltrú va disfrutar del més que merescut viatge de final de temporada. Una seixantena llarga d’integrants del club va desplaçar-se a la comarca de la Cerdanya amb la intenció de passar un cap de setmana d’esport, natura i rugbi. I és que, més enllà dels aspectes relacionals, dissabte els jugadors del Club, de s10 a s18, van poder gaudir d’un clínic impartit per Jordy Selva, entrenador nordcatalà integrat en l’staff tècnic del Consell de Rugby Territorial del País Català. Diumenge, tota l’expedició va poder fruir del marc natural del Pla de Barres i Montlluís (Alta Cerdanya), tot completant amb una barbacoa un cap de setmana de natura, lleure i diversió.

Per la seva banda, divendres al vespre, representants del sènior femení del Club van recollir a Neàpolis el Premi Pasífae fruit de l’assoliment del títol de campiones de la Copa Catalana d’Argent de la FCR. El premi, que reconeix l’esforç i el treball del Club i del combinat SantaNovaReus així com el mèrit d’haver aconseguit el campionat, va ser aprofitat per reivindicar la millora del camp i les instal•lacions.

Aquesta setmana, aprofitant la final del Top14 que tindrà lloc el proper divendres a les 20:45, el Club actuarà com a amfitrió de l’equip S13 de l’Association Stade Toulousain, equip amb el qual disputaran un amistós el dissabte 25 de juny, a partir de les 12 hores.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch