Final de temporada a la platja

 El rugbi platja torna a Vilanova i la Geltrú 

Després d’alguns anys sense edició, el rugbi platja va tornar a les platges de Vilanova i la Geltrú de la mà del SELVNG. Va ser eldarrer dissabte de juny, tot i un sol de justícia i un dia especialment calorós. La matinal va començar amb un petit retard per temes logístics, que aviat se superà i va permetre poder disfrutar dels partits de les categories S8, S10 i S12 entre el SELVNG, el RC Sitges i la UE Santboiana. Mentre els petits feien el seu tercer temps, saltaren a la sorra S16 i S18: vuit equips de sis clubs diferents, que els va tocar aguantar la part més xafogosa de la jornada i que van començar a mostrar la vessant més competitiva, aconseguint la victòria en les dues categories el conjunt local. A les quatre de la tarda, les dues categories sènior i els veterans van començar la disputa dels partits: deu equips van mostrar les seves evolucions a l’infable, en una jornada on el desgast físic per la calor va ser la tònica general. Van ser els Flying Pigs, en categoria veterans; els OPD Rugbier, en categoria sènior masculí, i el RC Gòtics i el Poble Nou en femení.

Des del Club es vol agrair la col·laboració de patrocinadors i espònsors: Companyia d’Aigües de Vilanova i la Geltrú, Canal Blau, Estrella Damm, Patates Piqué, Frutas García, Morangel Congelats, Templo Cafés i Rugbier; molt especialment Xiringuito Ibiza, Centre Dental Vilanova i Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Sense ells, la recuperació del rugbi platja no hauria estat possible. 

S14: viatge de final de temporada a la Cerdanya 

El darrer cap de setmana de juny, els S14 van desplaçar-se al a Cerdanya per disfrutar d’un stage de final de temporada. Amb seu a Bellver de Cerdanya des de divendres, dissabte el matí van creuar la frontera per visitar Sallagossa i desenvolupar, sobre la gespa de la localitat cerdana, un entrenament específic que va ser el darrer de la temporada. Un retorn a la gespa natural en una jornada amb una excel·lent actitud per part dels assistents, amb algunes bromes i un molt bon ambient. A l’activitat esportiva la va seguir el lleure en un entorn natural, i també la visita als banys termals de Llo. Una bona manera d’acabar una temporada que per molts jugadors de la categoria ha sigut la primera en el format de competició.