Final de temporada a la platja

Comparteix la notícia

 El rugbi platja torna a Vilanova i la Geltrú 

Després d’alguns anys sense edició, el rugbi platja va tornar a les platges de Vilanova i la Geltrú de la mà del SELVNG. Va ser eldarrer dissabte de juny, tot i un sol de justícia i un dia especialment calorós. La matinal va començar amb un petit retard per temes logístics, que aviat se superà i va permetre poder disfrutar dels partits de les categories S8, S10 i S12 entre el SELVNG, el RC Sitges i la UE Santboiana. Mentre els petits feien el seu tercer temps, saltaren a la sorra S16 i S18: vuit equips de sis clubs diferents, que els va tocar aguantar la part més xafogosa de la jornada i que van començar a mostrar la vessant més competitiva, aconseguint la victòria en les dues categories el conjunt local. A les quatre de la tarda, les dues categories sènior i els veterans van començar la disputa dels partits: deu equips van mostrar les seves evolucions a l’infable, en una jornada on el desgast físic per la calor va ser la tònica general. Van ser els Flying Pigs, en categoria veterans; els OPD Rugbier, en categoria sènior masculí, i el RC Gòtics i el Poble Nou en femení.

Des del Club es vol agrair la col·laboració de patrocinadors i espònsors: Companyia d’Aigües de Vilanova i la Geltrú, Canal Blau, Estrella Damm, Patates Piqué, Frutas García, Morangel Congelats, Templo Cafés i Rugbier; molt especialment Xiringuito Ibiza, Centre Dental Vilanova i Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Sense ells, la recuperació del rugbi platja no hauria estat possible. 

S14: viatge de final de temporada a la Cerdanya 

El darrer cap de setmana de juny, els S14 van desplaçar-se al a Cerdanya per disfrutar d’un stage de final de temporada. Amb seu a Bellver de Cerdanya des de divendres, dissabte el matí van creuar la frontera per visitar Sallagossa i desenvolupar, sobre la gespa de la localitat cerdana, un entrenament específic que va ser el darrer de la temporada. Un retorn a la gespa natural en una jornada amb una excel·lent actitud per part dels assistents, amb algunes bromes i un molt bon ambient. A l’activitat esportiva la va seguir el lleure en un entorn natural, i també la visita als banys termals de Llo. Una bona manera d’acabar una temporada que per molts jugadors de la categoria ha sigut la primera en el format de competició.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch