Final de temporada de l’Escola a la Cerdanya

Comparteix la notícia

Cap de setmana de natura, lleure i diversió 

El passat cap de setmana l’Escola de Rugbi del SEL Vilanova i la Geltrú va disfrutar del més que merescut viatge de final de temporada. Una seixantena llarga d’integrants del club va desplaçar-se a la comarca de la Cerdanya amb la intenció de passar un camp de setmana d’esport, natura i convivencialitat. Així, mentre els sub16 gaudien d’una acampada al càmping del Pla de Barres, les categories d’Escola (minis a alevins), situaven el seu centre logístic a Bellver de Cerdanya.

La proximitat de les dues poblacions, a més, va permetre compartir gran part de les activitats als dos grups configurats; així, després d’una matinal de piscina i sol, l’expedició encaminà a Porta per tal de disfrutar d’una intensa caminada de muntanya amb destí al llac de Font Viva, a dos mil metres d’alçada: un marc incomparable que fou disfrutat per tota la quitxalla de l’expedició. L’apartat esportiu, però, i plat fort del camp de setmana, fou l’entrenament dominical realitzat a l’Estadi Jeannot Sanchez, integrat en el Complex Esportiu de Matamala (Capcir, Catalunya Nord). Aquest és l’espai on la USAP, l’equip de rugbi de Perpinyà, celebra els seus “stage” en alçada; en un magnífic camp de gespa natural, els jugadors de les diferents categories van protagonitzar una sessió d’entrenament que culminà amb un partit que enfrontà jugadors, tècnics, pares i directius, i en què tothom disfrutà al màxim.

El Viatge de Final de Temporada clou de manera oficial la temporada 2013/2014 del club de la capital del Garraf; una temporada que fonts de la Junta Directiva del Club han definit com a molt positiva “hem crescut a nivell de llicències federatives, sobrepassant les cent seixanta llicències entre totes les categories; hem disposat d’un equip sènior masculí a Primera Catalana, desenvolupant un paper més que digne; un sènior femení que ha mostrat un altíssim compromís; i unes categories en formació, des del més petits als cadets, disposades a prendre i jugar. A banda, hem comptat i comptem amb el suport de CEGECOP, com a patrocinador oficial; hem organitzat un campus internacional amb entrenadors irlandesos qualificadíssims d’un club punter com és Leinster. En definitiva, hem afermat el nostre creixement i augmentat la xarxa de complicitats, i poder finalitzar la temporada veient com l’Escola, fonament del Club, disfruta d’una cap de setmana com aquest, és el millor premi per a tècnics, directius i famílies“.

Fotografies del cap de setmana,
per Carles Pons, CLICANT AQUÍ

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch