Final de Temporada de l’Escola a la Cerdanya

Comparteix la notícia

Els Veterans, premiats a la Nit de l’Esport 

El passat cap de setmana l’Escola de Rugbi del SEL Vilanova i la Geltrú va disfrutar del més que merescut viatge de final de temporada. Una cinquantena d’integrants del club va desplaçar-se a la comarca de la Cerdanya amb la intenció de passar un camp de setmana d’esport i natura. El dissabte al matí va ser el moment per a la sessió tècnica, amb un Clínic Específic de Placatge impartit per Geoffroy Lourdou; després del dinar, la tarda es dedicà a les activitats de lleure tot esperant l’excursió de l’endemà diumenge, al Llac de les Bulloses, entre les comarques del Capcir i l’Alta Cerdanya (Catalunya Nord). Una caminada que completà una barbacoa a Bellver abans d’iniciar el retorn cap a Vilanova i la Geltrú.

No va ser aquesta l’única activitat del Club: divendres els Veterans del SELVNG rebien el reconeixement com a campions de Catalunya a la Nit de l’Esport organitzada conjuntament per l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i Canal Blau. El reconeixement, lliurat per la regidora senyora Blanca Albà, ve a premiar a més la progressió d’una secció del Club integrada fonamentalment per pares de jugadors de l’Escola, que s’han acostat al rugbi de la mà dels seus fills i que han acabat saltant a la gespa i iniciant la pràctica del nostre esport al camp de Vilanova.

Més notícies

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Dissabte i diumenge els nostres equips de formació visitan el Baldiri Aleu, la Laboral i la Mar bella per disputar la sisena jornada contra l’UES, el CR Tarragona i el CNPN.

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Rugbi, rugbi i més rugbi durant el cap de setmana pel SEL VILANOVA!

Vàrem portar el joc i l’actitud de respecte cap al rival que ens caracteritza al nostre camp i arreu de Catalunya.

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch