Gran jornada de l’Escola a Lleida

Comparteix la notícia

S10, S12 
El passat dissabte l’Escola de Rugbi va desplaçar-se a la capital del Segrià en una de les darreres trobades d’EdR. El viatge en autobus no va afectar gens ni mica els joves jugadors blau cel i la matinal rugbística va estar carregada de bones sensacions, acompanyades de bon temps i d’una molt bona organitzacio per part del club amfitrió, l’INEF Lleida.

Els s10 van començar la jornada amb un disputt i igualat partit amb el VPC Andorra, que va acabar amb un just empat; el segon, davant del Catalunya Central, va ser ben diferent, i els vilanovins van aconseguir endur-se una folgada victòria. El tercer partit, davant dels amfitrions lleidatans, va servir per recuperar la dinàmica de joc col·lectiu del primer i per embutxacar-se una segona victòria.

Els s12 per la seva banda, disputaren quatre encontres aconseguint la victòria en tots ells. El primer rival, el Catalunya Central, va servir als de blau cel per remuntar l’avantatge aconseguida pels de Manresa i Vic en els primers minuts, aconseguint la victòria per la mínima amb un joc efectiu; el partit contra el VC Andorra va caracteritzarse pel joc a la mà dels vilanovins i una defensa, val a dir, no del tot encerta. Els dos darrers partits, davant de dos equips de l’INEF, van ser completament diferents: el primer, amb rivals més voluminosos i els de blau cel imposant el joc ràpid a la ma per desbordar; i el segon, en format de 7s, caracteritzat per la velocitat i la incisió en atac. Una experiència més que ositiva en terres lleidatanes que serveix per preparar el campionat de Catalunya que ha de tenir lloc el proper diumenge a Vic.

Jornada de Seven’s S16 / S18 
El passat cap de setmana s’inicià, auspiciada per la Federació Catalana de Rugbi, la competició de Seven’s en les categories s16, s18 i sènior. El equips S16 i S18 del SELVNG van desplaçar-se a les respectives seus per tal de disputar la primera jornada de la competició d’aqueta modalitat del rugbi. Aixií, els S16 van assistir a la cita amb els jugadors justos; en el primer partit, la manca d’escalfament va passar factura ja que el RC Sant Cugat va aconseguir quatre assajos en el primer temps: al segon, però, la tònica fou completament diferent i el parcial fou favorable als vilanovins. La jornada continua amb una folgada victòria davant del RC Parets i finalitzà amb una nova victòria davant del RC Sitges. Els S18, per la seva banda, van disputar també tres partits: un primer que acabà amb taules amb la UE Santboiana, un segon amb una boa victòria davant del RC Martorell i un darrer, enfront del RC Gòtics, amb una derrota ajustada.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch