Gran jornada dissabte a la Sínia Batadet

Comparteix la notícia

DISSABTE 8 D’ABRIL 
Escola de Rugbi (categories s6, s8, s10 i s12) 
Jornada d’Escoles a Vilanova i la Geltrú 
Excel·lent matinal la de dissabte a la Sínia Batadet, amb bon temps i la visita de la UE Santboiana, el Castelldefels RUC i el RC Nova Olivella. Els més petits de l’Escola vilanovina, s6 i s8, van disputar bons partits enfront dels rivals, destacant en els placatges i en el joc a la mà. Els s10, per la seva banda, van protagonitzar una jornada de més a menys: un molt bon partit enfront del Castelldefels gràcies a una pressió positiva en defensa i bons placatges que els permeteren marcar el ritme i aconseguir la victòria; i un segon matx on, tot i començar amb dues marques a favor, van veure com els santboians milloraven la seva prestació inicial i s’acabaven imposant. Progressió diferent la dels benjamins (s12), amb un primer partit davant de la UES amb poca concentració i molts errors de placatge, i un segon partit davant del Castelldefels amb una major actitud que els permeté aconseguir una victòria treballada.
Des del Club volem agrair a mares, pares i delegats el suport durant el desenvolupament de la jornada en les tasques de logística i intendència: gràcies a totes i tots!

S16 (infantil) 
Triangular SELVNG, Castelldefels Rugby i Carboners de Terrassa 
Després de la finalització de la fase regular, a l’infantil li corresponia organitzar el triangular-playoff per dirimir la cinquena a setena posició de la lliga. Amfitrions del Castelldefels RUC i del Carboners, als de blau cel els va costar arrencar en el primer partit enfront dels del Baix Llobregat. Una bona defensa dels visitants va fer que els locals tardessin una estona en trobar el seu lloc al camp i el seu joc; amb tot, dos assajos van trencar el partit a favor dels vilanovins que van acabar imposant-se 31 a 0. En el segon compromís, els vilanovins van sortir descansats al camp, amb ganes d’agradar-se i amb un excès d’individualisme davant d’un rival, el Carboners, que venia de perdre per la mínima el seu partit amb Castelldefels. La superioritat vilanovina sobre el camp es va traduir en el marcador (61-0). D’aquesta manera, els infantils finalitzen la lliga en cinquena posició després d’una temporada caracteritzada per l’aprenentatge en la competició i el debut de molts jugadors.

S18 (cadet) 
BUC 34 – SELVNG 15 
De tots els equips del Club, el cadet era l’únic que jugava a domicili. Ho feia a la Foixarda, davant del BUC, equip a qui fa unes setmanes va aconseguir vèncer a la Sínia Batadet. Al camp barceloní, però, el resultat final fou diferent: tot i una bona primera part, tant a nivell ofensiu com defensiu, que acabà amb el BUC per davant però a distància recuperable (17-8), el desgast físic va acabar passant factura al segon temps i els locals s’imposaren amb bonus ofensiu.

S14 (aleví) 
SELVNG 59 – CEU 10
Els alevins afrontaven el seu penúltim partit de lliga, darrer com a amfitrions, davant dels barcelonins del CEU. Els joves entrenats per Alejandro Sexto van sortir entonats des del primer minuts, i amb ganes de marcar diferències en el marcador per evitar sorpreses. D’aquesta manera, mica en mica, i amb bon joc de davantera van anar sumant els punts que els permeten consolidar a hores d’ara la cinquena posició de la classificació. Amb posterioritat al partit, s’organitzà el Tercer Temps Popular com a colofó a la jornada #obrimlesportesdelSEL que es desenvolupà, durant tot el dia, a la Sínia Batadet.

DIUMENGE 9 D’ABRIL 
Veterans 
SELVETS 5 – OLD VULTURES 10 
Diumenge els veterans tornaven a disputar un partit, després de l’experiència positiva de Castellar del Vallés del febrer passat i abans del campionat de la categoria organitzat per la FCR el proper maig. Davant dels amics del RC Tarragona, els veterans van protagonitzar un intensíssim partit, voluntariós, amb ganes de jugar a la mà davant d’uns rivals que portaven la lliçó apresa de partits anteriors i van fonamentar gran part dels seu joc en una davantera superior. Victòria dels visitants i posterior tercer temps de categoria. Felicitats a tots!

Fotografies de Carles Pons
Escola de Rugbi, CLICANT AQUÍ
Veterans, CLICANT AQUÍ

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch