AIXÍ VA COMENÇAR LA NOSTRA HISTÒRIA AMB EL RUGBY!

L’història dels nostres inicis és curta però el nostre present al món del rugi català és intèns i prometedor. Volem que segueixi sent així i per això treballem.

L’any 2006 una colla d’amics de Vilanova i la Geltrú decideix fundar una Escola de Rugby a la ciutat. Els entrenaments van començar al camp interior de les pistes d’atletisme la temporada 2007/2008, i a l’Escola aviat s’hi sumà el sènior.

Els més petits del Club van debutar al camp de la Feixa Llarga el 8 de març de 2008, i al més següent l’equip sènior disputava el primer partit de rugbi en molts anys a Vilanova i la Geltrú.

Des d’aquell primer any, el volum de fitxes, jugadors i equips del Club ha anat creixent sense aturador: més de sis-cents jugadors han vestit en un moment o altre la samarreta blau cel del Club vilanoví.

En l’actualitat, el SEL Vilanova Club de Rugbi té el seu camp a l’Annex 2 del Complex de Futbol municipal, i disposa de nou equip, prop de cent seixanta llicències esportives i diversos patrocinadors que recolzen el projecte esportiu, formatiu i de valors del SELVNG. Una evolució en positiu, amb més de deu anys de bagatge i amb voluntat de créixer i donar a conèixer el món ovalat a la ciutat.

JUNTA DIRECTIVA

Karen Soler García

TRESORERA

Josep Manel Vásquez Barea

PRESIDENT

Diana Vásquez Barrera

SECRETÀRIA

Antonio García Ruiz 

Vicepresident Econòmic

Joan Manel Touzon Quiroga

VICEPRESIDENT ESPORTIU

Eduardo Dorado Llopart

VICEPRESIDENT SOCIAL

Organització

Josep María Sentís

President Fundació Arlequins

Felipe López Costas

Direcció Tècnica

Ángel López

Coordinador Arlequins

Diana Vásquez Barrera

Màrqueting i Comunicació

Jordi Jiménez Pitarch

Fotògraf

Silvana Jauca Casas

Administració