AIXÍ VA COMENÇAR LA NOSTRA HISTÒRIA AMB EL RUGBY!

L’història dels nostres inicis és curta però el nostre present al món del rugi català és intèns i prometedor. Volem que segueixi sent així i per això treballem.

L’any 2006 una colla d’amics de Vilanova i la Geltrú decideix fundar una Escola de Rugby a la ciutat. Els entrenaments van començar al camp interior de les pistes d’atletisme la temporada 2007/2008, i a l’Escola aviat s’hi sumà el sènior.

Els més petits del Club van debutar al camp de la Feixa Llarga el 8 de març de 2008, i al més següent l’equip sènior disputava el primer partit de rugbi en molts anys a Vilanova i la Geltrú.

Des d’aquell primer any, el volum de fitxes, jugadors i equips del Club ha anat creixent sense aturador: més de sis-cents jugadors han vestit en un moment o altre la samarreta blau cel del Club vilanoví.

En l’actualitat, el SEL Vilanova Club de Rugbi té el seu camp a l’Annex 2 del Complex de Futbol municipal, i disposa de nou equip, prop de cent seixanta llicències esportives i diversos patrocinadors que recolzen el projecte esportiu, formatiu i de valors del SELVNG. Una evolució en positiu, amb més de deu anys de bagatge i amb voluntat de créixer i donar a conèixer el món ovalat a la ciutat.