House Pharma, amb el SEL

HousePharma i el SEL Vilanova i la Geltrú mantenen, des de fa un parell de temporades, un acord de col·laboració. I és que l’establiment de parafarmàcia de la rambla de la Pau, fruit de la seva voluntat d’implantar-se i donar-se a conèixer, però també de contribuir a la promoció d’un esport com el rugbi, va optar en el seu moment per establir una col·laboració amb el SEL Vilanova que enguany s’ha renovat per segon any consecutiu, augmentant també la seva implicació amb el projecte del rugbi vilanoví. El suport, que s’ha traduït en diferent material mèdic de primera assistència, és una ajuda molt benvinguda al club vilanoví: en un moment com l’actual, que un establiment com House Pharma ens doni el seu suport i la seva col·laboració és molt destacable. Pel que suposa a nivell de material, però també pel que significa de suport i reconeixement a un projecte que va creixent.

Des de la parafarmàcia han volgut destacar, per la seva banda, el creixement sostingut del club a nivell d’equips i, sobretot, els valors implícits en el nostre esport: els valors que s’inculquen a les nenes i els nens des de la base són a dia d’avui més importants que mai. Esperem que enguany la nostra relació sigui tant fructífera com en temporades anteriors i que tots junts disfrutem d’aquest esport tan noble i especial.

Podeu visitar el web de House Pharma clicant sobre aquest enllaç, la seva botiga online, visitar la seva pàgina a Facebook o seguir-los a Twitter (@HousePharma).