Inici a Segona amb derrota

Comparteix la notícia

Després de l’aturada per les festes de final d’any, el passat diumenge tornava el rugbi a la capital del Garraf de la mà de l’equip sènior masculí del SEL VNG. Els homes entrenats per David Palomo i Josep Gallardo afrontaven el primer compromís de Segona Catalana davant dels Carboners, l’equip de Terrassa.

A les dotze del migdia, com ja va sent tradicional, va tenir lloc la puntada inicial del partit i, ja ben d’hora es va veure sobre el terreny dela Sínia Batadet un conjunt vallesà preparat i disposat a trepitjar fort. Amb un cop de càstig primer, i un assaig amb transformació després, van avançar-se en el marcador (0-10) i van deixar el conjunt local per sota en el marcador i, el que era pitjor per les aspiracions dels vilanovins, tancat en la seva meitat del camp durant la pràctica totalitat del primer temps. La superioritat vallesana es fonamentava en la continuïtat, mentre que era precisament la manca de continuïtat, posicionament i els errors individuals el que definí el joc dels de blau cel durant els primers quaranta minuts de l’enfrontament.

A la represa, els vilanovins van anar trobant el seu lloc sobre el terreny de joc, però d’una manera que tampoc es traduïa en el marcador. Tot i sovintejar la zona de 22 de l’adversari, en cap moment van donar la sensació de poder capgirar el marcador fruit de la incapacitat de traduir un cert domini en el marcador. Al final, el 0 a 30 reflectia en bona part allò que el públic va poder veure el diumenge: un conjunt vallesà coratjós i uns vilanovins a qui l’aturada nadalenca no els ha precisament afavorit.

El proper cap de setmana, el sènior del club vilanoví visita el camp del RC Alella (diumenge, a partir de les 10 hores); el sènior femení, per la seva banda, s’enfrontarà el mateix dia, a les onze, al CEU; finalment, l’Escola de Rugbi, per la seva banda, participarà de la primera Jornada de 2016 a Granollers amb el club local i el RC Gòtics.

Més notícies

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Dissabte i diumenge els nostres equips de formació visitan el Baldiri Aleu, la Laboral i la Mar bella per disputar la sisena jornada contra l’UES, el CR Tarragona i el CNPN.

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Rugbi, rugbi i més rugbi durant el cap de setmana pel SEL VILANOVA!

Vàrem portar el joc i l’actitud de respecte cap al rival que ens caracteritza al nostre camp i arreu de Catalunya.

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch