Intens cap de setmana rugbístic

Dissabte pasat, el rugbi vilanoví va traslladar-se gairebé al complet al Vallès: s16 i sènior femení s’enfrontaven als Spartans de Granollers, mentre que els s18 encaraven el complex compromís del Sant Cugat.

Els primers a saltar a la gespa foren precisament els s18. Molt bon partit, amb una clara millora en el joc en atac i un posicionament més que notable en defensa. Tot i que era evident la superioritat local en la línia de tres quarts, i la necessitat de treballar determinats aspectes del joc estàtic, el camí pres per l’equip és el correcte; la nova col·laboració, a més, amb l’Esparreguera RC promet una millora competitiva més que notable (39-5). Per la seva banda, els infantils entrenats pel binomi Rodríguez-Cáceres van imposar-se clarament als Spartans de Granollers: no només dominaren el joc davant d’un conjunt més voluminós i amb més banqueta, sinó que a més arranquen el bonus ofensiu (12-36). El sènior femení, per la seva banda, va aconseguir en el mateix camp la seva segona victòria en dos partits (6-19). Les locals, que només van poder sumar gràcies a les puntades de la seva xutadora, van veure com el “tricombinat” arrancava els punts i encarava el liderat de la Copa Catalana (Segona).

L’endemà diumenge, la Sínia Batadet va ser escenari d’una doble cita. Els veterans van tornar a saltar a la gespa del camp vilanoví; aquest cop el rival van ser els Old Vultures (RC Tarragona), i el partit fou entretingut i disputadíssim, amb molts debutants per les dues bandes i un empat a trenta final que va deixar bon gust de boca a tothom. Seguidament, el sènior rebia el BER en la tercera jornada de segona catalana. Els dos equips van seguir la tònica del primer partit i, a diferència d’ocasions anteriors, tant els barcelonins com el jugadors dirigits per Gallardo-Palomo van encarar el partit des de concepcions d’atac, convertint els vuitanta minuts en un constant intercanvi de punts, fins el 40 a 42 final. La derrota, gairebé per la mínim,a no impedeix als vilanovins sumar dos punts de bonus ofensiu.

Fotografies 
VETS by Virgínia
VETS by Carles Pons
SÈNIOR MASCULÍ by Virgínia