Intens cap de setmana rugbístic

Comparteix la notícia

Dissabte pasat, el rugbi vilanoví va traslladar-se gairebé al complet al Vallès: s16 i sènior femení s’enfrontaven als Spartans de Granollers, mentre que els s18 encaraven el complex compromís del Sant Cugat.

Els primers a saltar a la gespa foren precisament els s18. Molt bon partit, amb una clara millora en el joc en atac i un posicionament més que notable en defensa. Tot i que era evident la superioritat local en la línia de tres quarts, i la necessitat de treballar determinats aspectes del joc estàtic, el camí pres per l’equip és el correcte; la nova col·laboració, a més, amb l’Esparreguera RC promet una millora competitiva més que notable (39-5). Per la seva banda, els infantils entrenats pel binomi Rodríguez-Cáceres van imposar-se clarament als Spartans de Granollers: no només dominaren el joc davant d’un conjunt més voluminós i amb més banqueta, sinó que a més arranquen el bonus ofensiu (12-36). El sènior femení, per la seva banda, va aconseguir en el mateix camp la seva segona victòria en dos partits (6-19). Les locals, que només van poder sumar gràcies a les puntades de la seva xutadora, van veure com el “tricombinat” arrancava els punts i encarava el liderat de la Copa Catalana (Segona).

L’endemà diumenge, la Sínia Batadet va ser escenari d’una doble cita. Els veterans van tornar a saltar a la gespa del camp vilanoví; aquest cop el rival van ser els Old Vultures (RC Tarragona), i el partit fou entretingut i disputadíssim, amb molts debutants per les dues bandes i un empat a trenta final que va deixar bon gust de boca a tothom. Seguidament, el sènior rebia el BER en la tercera jornada de segona catalana. Els dos equips van seguir la tònica del primer partit i, a diferència d’ocasions anteriors, tant els barcelonins com el jugadors dirigits per Gallardo-Palomo van encarar el partit des de concepcions d’atac, convertint els vuitanta minuts en un constant intercanvi de punts, fins el 40 a 42 final. La derrota, gairebé per la mínim,a no impedeix als vilanovins sumar dos punts de bonus ofensiu.

Fotografies 
VETS by Virgínia
VETS by Carles Pons
SÈNIOR MASCULÍ by Virgínia

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch