Intensa activitat del rugbi vilanoví

Comparteix la notícia

Dissabte al matí el camp de la Sínia Batadet tornava a ser l’escenari d’una jornada d’Escoles de Rugbi. La previsió de pluges va fer que molts participants dels equips convidats no assistissin a la trobada, fet que va limitar en part la jornada. Tot i així, totes les categories van poder jugar els minuts previstos i el fet que la pluja respectés la trobada va permetre una bona matinal. A destacar la victòria (17-5) dels alevins enfront el BER; l’excel•lent actitud dels minis vilanovins, amb una participació pràcticament del 100% desafiant la climatologia; la fortalesa d’un equip de s10 que marca tendència; i uns s12 que continuen amb la seva progressió, aconseguint una victòria davant el BER i un empat amb l’Hospitalet.

A la tarda, eren infantils i cadets els qui mantenien l’activitat del club. Els primers, a Castelldefels i els segons, a Sant Cugat. Ambdós, curiosament, enfront dels respectius líders de les categories i, en conseqüència, amb compromisos complexos per davant. El s18 van plantejar un partit seriós, amb molt bona defensa i trepitjant la zona de 22 contrària durant una bona estona, però sense arrencar cap punt tot i un cert domini territorial. Al final, l’experìència local s’imposà per 36 a 0; tot i la derrota, fou evident la millora de joc dels vilanovins que en en la primera volta van encaixar amb el mateix riva un 12 a 78 en contra. Els infantils, per la seva banda, s’enfrontaven a un líder que en tres partits sumava més de tres-cents punts a favor. Amb un equip limitat d’efectius i un s14 al camp, els de blau cel van plantar cara tota la primera part, que finalitzà amb un 21 a 14 a favor dels locals. A la represa, el cansament i les lesions van permetre els locals ampliar la diferència fins el 45 a 14 final.

L’endemà diumenge fou el torn dels dos sèniors, masculí i femení. El femení disputava a Reus el darrer partit de la fase regular de la Copa Catalana del femení, enfront de les Carboneres a Reus. Les noies, imparables, van imposar-se per 92 a 0 a les de Terrassa; d’aquesta manera, finalitzen la fase regular en primera posició i això els permetrà encarar com a locals, i amb garanties, la semifinal del proper diumenge. El sènior masculí, per la seva banda, rebia el Reus a la Sínia Batadet: una primera part fluixa va passar factura al XV vilanoví: tres intercepcions dels reusencs es van convertir en assaig i al descans, el marcador reflectia un 5 a 19. A la represa, els vilanovins van sortir més concentrats, però els errors de mans i la superioritat reusenca en la melé van impedir poder treure quelcom de positiu d’aquest canvi d’actitud (17-38).

Fotografies d’Edr, per Carles Pons,  
CLICANT AQUÍ

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch