Jordi Pachón i David Porto, de nou amb la catalana

Comparteix la notícia

El jove jugador del SEL Vilanova, Jordi Pachón, va tornar a vestir la samarreta de la selecció catalana en categoria cadet el passat dissabte, a Cornellà del Llobregat. Pachón, de només 16 anys, havia debutat amb la catalana el passat novembre en el Torneig Germans Bisbal que es disputa a sant Boi de Llobregat. El dissabte passat, però, el rival era la selecció valenciana, a la que el XV de la Ginesta s’imposà amb facilitat per 38 a 0. Pachón va sortir en el quinze inicial i va disputar tot el partit, esdevenint una peça clau de la primera línia catalana.


No va tenir tanta sort David Porto, si més no pel que fa als resultats de l’equip. El també jugador del SEL es desplaçà amb la selecció catalana a Valladolid per disputar el campionat territorial auspiciat per la FER. A l’Estadi Pepe Rojo, la selecció catalana va quallar una actuació més que discreta, finalitzant en setena posició.

L’activitat del club vilanoví es reprèn aquest dissabte, en què l’Escola es desplaçarà a Sant Cugat, i els infantils a Cornellà.

Més notícies

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Dissabte i diumenge els nostres equips de formació visitan el Baldiri Aleu, la Laboral i la Mar bella per disputar la sisena jornada contra l’UES, el CR Tarragona i el CNPN.

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Rugbi, rugbi i més rugbi durant el cap de setmana pel SEL VILANOVA!

Vàrem portar el joc i l’actitud de respecte cap al rival que ens caracteritza al nostre camp i arreu de Catalunya.

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch