Jornada intensa a la Sínia Batadet amb victòries d’alevins i infantils

Comparteix la notícia

Rugbi per triplicat dissabte, a la Sínia Batadet: l’escola de Rugbi, els s16 i els s14 actuaven com a amfitrions –respectivament- d’una Jornada d’Escoles i de dos partits de competició. La diada va començar a les onze dels migdia, amb l’Escola com a protagonista d’una excel•lent jornada amb prop de dos centenars de jugadores i jugadors. Matinal perfecte per a la pràctica de l’esport, en aquesta nombrosa trobada fins a cinc clubs a banda del SELVNG com a amfitrió. Destaquem la bona actitud de tots els jugadors blau cel: els més menuts desenvoluparen un entrenament conjunt i van disfrutar, i fer disfrutar el públic assistent; s10 van aconseguir embutxacar-se els quatre partits en què participaren, i els s12 aconseguiren un empat enfront el Liceu Francès i una derrota enfront del Gòtics RC.

Foren els infantils (s16) els encarregats de continuar l’activitat al camp vilanoví, en el penúltim partit de lliga regular enfront del Castelldefels. El SELVNG afrontava aquest compromís després de la victòria en la darrera jornada davant dels Carboners de Terrassa i amb ganes de continuar en línia ascendent. Contundents en davantera i amb una tercera línia que es multiplicà sobre la gespa de la Sínia Batadet, els infantils van mantenir la intensitat i la continuïtat de joc durant els setanta minuts de l’enfrontament, aconseguint una victòria folgada davant d’un rival que va veure’s superat en totes les fases de joc (89-0). Al matx el seguí un nou compromís dels alevins (s14), que després d’encadenar un parell de resultats negatius, els alevins saltaren a la gespa de la Sínia Batadet amb la intenció de tornar a mostrar el seu joc davant d’un rival parell en la classificació. Durant la primera part, ambdós conjunts van mostrar les seves cartes, més ferms en davantera els locals i més contundents en tres quarts els visitants; a la represa, però, els vilanovins van fer valer el seu joc per distanciar-se en el marcador, fins llavors igualat, i aconseguir la victòria bonificada (36-14).

Diferent sort van tenir els cadets (s18) en el seu desplaçament el mateix dissabte a Cornellà. Amb només catorze jugadors disponibles i davant del conjunt que liderava la competició, l’equip no va poder trobar el seu joc i va veure’s superat pels locals. Tot i acabar el matx amb tretze jugadors sobre el camp, els cadets van poder arrencar un punt de bonus ofensiu per haver aconseguit quatre assajos (57-20). L’endemà, diumenge, la incompareixença del sènior masculí del Reus Deportiu fa que el sènior vilanoví sumés cinc punts en la penúltima jornada de Segona Catalana.

Fotografies de la Jornada d’Escoles, per Toni Bové,
CLICANT AQUÍ

Fotografies de la Jornada d’Escoles, per Carles Pons,
CLICANT AQUÍ 

Fotografies del partit SELVNG – SPARTANS, per Carles Pons,
CLICANT AQUÍ

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch