Junta Directiva

Comparteix la notícia

Albert Puig (1968). President del SEL Vilanova i la Geltrú
Casat, pare de dos fills. Treballa a Caixa Penedès. A temps lliure treballa en la petita explotació familiar d’oliveres. És membre de la junta directiva de la Federació Catalana de Rugby. President també de l’Associació de Rugby “Penya La Lleganya”, matriu del nostre club.

Ester Pàmies (1967). Tresorera
Casada, 2 fills, 3 gossos i 3 moixons. Responsable de l’escola de rugby i tresorera del club. Membre de FAADA i VNG Amics dels Animals (ONG’s d’adopció, apadrinament i defensa dels animals).

Joan Manuel Mallofré (1975). Secretari
Llicenciat en Història, treballa a la funció pública i ha participat en diverses entitats i associacions locals; li agrada llegir, remenar papers vells i escoltar música jamaicana. Creu que el rugby és com una a religió.

Carles Pons Sanz (1968). Vocal
Casat i pare d’un fll, amb peixos i periquitos. Treballa remenant papers i enquadernant-los a Vilafranca del Penedès. Ha participat activament del teixit associatiu de la ciutat, destacant la seva vinculació amb entitats de caire cívic i musical. Li agrada la música i la lectura, i darrerament s’ha aficionat a anar amb bici.

Àlex Monedero Guardiola (1971)
Casat amb la Cristina i pare de l’Alejandra i d’en Daniel. Picaplets, pixapins, ex-jugador del rugby i casteller de tronc frustrat vulgarment anomenat runa.

Damián Blanquero Maldonado (1983). Vocal.

Francesc López Villamor (1971). Vocal

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch