La família del SELVNG, creix: gràcies, patrocinadors!

Comparteix la notícia

Dissabte passat, durant la jornada organitzada pel SELVNG en què participaren el RC Cornellà, el BUC i la UES, l’Escola del Club de Rugbi vilanoví va estrenar samarretes amb un nou i modern disseny.

Aquesta nova equipació va ser possibles gràcies a la col·laboració de quatre empreses penedesenques i una d’igualadina: Nace Energía (comercialitzadora eléctrica), Petronieves (benzineres), El Superpollo (rostisseria), Roc Roi (lleure i natura) i Cal Passanals (xarcuteria). La jornada va ser molt especial per a la seixantena llarga de joves jugadors de rugbi de la capital del Garraf. I és que després d’onze temporades, i gràcies al bon treball de directiva i tècnics, va ser possible fer realitat un dels somnis del Club: una nova equipació amb el suport d’empreses locals i comarcals al projecte formatiu i Esportiu de l’Escola de Rugbi.

Fonts de la Junta Directiva han volgut destacar especialment la implicació de les cinc empreses en el patrocini, més enllà de la col·laboració formal: “els cinc acords aconseguits són importants per les noies i nois de l’Escola, i per afermar el projecte del rugbi formatiu a la ciutat. Les categories d’Escola són el futur del nostre esport a la nostra ciutat, i no acostuma a ser fácil trobar empreses que recolzin el projecte d’un esport que alguns consideren minoritari. Que empreses tan diverses com Nace Energia, Petronieves, Roc Roi, El Superpollo o la xarcuteria Cal Passanals arribin al compromís d’estampar el seu logotip en la nostra samarreta, és per nosaltres motiu d’orgull i alhora un repte i una responsabilitat. Els nanos están contentíssims!”.

Les samarretes, el disseny de les quals ha estat coordinat  pel James Dubrunfaut, entrenador de la categoria S10, i produïdes a la Catalunya Nord. “Vam nèixer com a penya de seguidors de la USAP de Perpinyà: és normal que hi tornem”, han indicat fonts del Club. Des del Club, GRÀCIES A LES EMPRESES QUE CREUEN EN EL PROJECTE D’ESCOLA! 

PATROCINADORS ESCOLA DE RUGBI

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch