La llevantada afecta el rugbi vilanoví

Comparteix la notícia

Les activitats de dissabte, suspeses 

El mal temps del cap de setmana va passar factura a les activitats del SEL VNG, que va veure com l’Escola de Rugbi i el sènior femení es quedaven sense poder disputar els partits previstos per dissabte. Els veterans, que tenien programat un amistós per diumenge, sí que van poder jugar-lo.

I és que l’aiguat caigut ininterrompudament des de divendres al vespre va deixar impracticables la majoria de camps del país. A la Mar Bella, el Barcelona Enginyers Rugbi es va veure obligat a suspendre la Jornada d’Escoles de Rugbi fruit de la inundació del camp de joc; a la tarda, en l’horari en què el sènior femení tenia prevista la disputa del partit de Copa Catalana enfront del RC Martorell, el camp continuava impracticable i la decisió va haver de ser forçosament la mateixa que es va prendre en molts camps de tot el territori: la suspensió del partit i l’emplaçament per una altra data.

Més afortunada va ser la secció de veterans del SEL VNG, que tenia previst un amistós per diumenge al migdia a la Sínia Batadet, enfront dels veterans del FC Barcelona. Tot i que la nuvolada amenaçava pluja, el temps va acabar respectant l’encontre dels anomenats SEL VETS, jugat segons les preceptives normes de veterans i enmig d’un gran ambient.el partit va començar amb intensitat de la banda vilanovina, aconseguint avançar-se en el marcador gràcies a una assaig fruit de la murrieria del mig de melée local; el FC Barcelona, però, va anar assentant-se en el terreny i dues marques van posar emoció en el marcaor que, finalment, va arribar a l’empat gràcies a una segona marca de la banda vilanovina de la mà del capità de l’equip, Àlex Monedero. La jornada finalitzà amb un bon tercer temps en què ambdós equips intercanviaren anècdotes i bromes en un ambient de distensió i humor.

Aquest proper cap de setmana, el sènior masculí rebrà a casa els Spartans de Granollers; serà diumenge, a partir de les 13 hores, a la Sínia Batadet. Un bon moment, potser, per treure’s el regust de la seva darrera derrota.

Fotografies del partit, per Virgínia López,
CLICANT SOBRE AQUEST ENLLAÇ

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch