La llevantada afecta el rugbi vilanoví

Les activitats de dissabte, suspeses 

El mal temps del cap de setmana va passar factura a les activitats del SEL VNG, que va veure com l’Escola de Rugbi i el sènior femení es quedaven sense poder disputar els partits previstos per dissabte. Els veterans, que tenien programat un amistós per diumenge, sí que van poder jugar-lo.

I és que l’aiguat caigut ininterrompudament des de divendres al vespre va deixar impracticables la majoria de camps del país. A la Mar Bella, el Barcelona Enginyers Rugbi es va veure obligat a suspendre la Jornada d’Escoles de Rugbi fruit de la inundació del camp de joc; a la tarda, en l’horari en què el sènior femení tenia prevista la disputa del partit de Copa Catalana enfront del RC Martorell, el camp continuava impracticable i la decisió va haver de ser forçosament la mateixa que es va prendre en molts camps de tot el territori: la suspensió del partit i l’emplaçament per una altra data.

Més afortunada va ser la secció de veterans del SEL VNG, que tenia previst un amistós per diumenge al migdia a la Sínia Batadet, enfront dels veterans del FC Barcelona. Tot i que la nuvolada amenaçava pluja, el temps va acabar respectant l’encontre dels anomenats SEL VETS, jugat segons les preceptives normes de veterans i enmig d’un gran ambient.el partit va començar amb intensitat de la banda vilanovina, aconseguint avançar-se en el marcador gràcies a una assaig fruit de la murrieria del mig de melée local; el FC Barcelona, però, va anar assentant-se en el terreny i dues marques van posar emoció en el marcaor que, finalment, va arribar a l’empat gràcies a una segona marca de la banda vilanovina de la mà del capità de l’equip, Àlex Monedero. La jornada finalitzà amb un bon tercer temps en què ambdós equips intercanviaren anècdotes i bromes en un ambient de distensió i humor.

Aquest proper cap de setmana, el sènior masculí rebrà a casa els Spartans de Granollers; serà diumenge, a partir de les 13 hores, a la Sínia Batadet. Un bon moment, potser, per treure’s el regust de la seva darrera derrota.

Fotografies del partit, per Virgínia López,
CLICANT SOBRE AQUEST ENLLAÇ