La samarreta dels SEL VETS

Comparteix la notícia

Si fa unes setmanes anunciàvem el disseny del segon equipament del sènior masculí, ara és el torn dels veterans. El conjunt, capitanejat per Àlex Monedero, s’ha reactivat de cara a la participació en la trobada que tindrà lloc a Tarragona a principis de juny. Després de l’experiència de l’any passat a Sant Cugat, de l’amistós a l’Hospitalet amb els King’s Pebrots i dels entrenaments, aquest col·lectiu heterogeni unit per les ganes i el rugbi, preparen per al dissabte 21 de març el seu debat a casa. Apunteu-vos la data a l’agenda perquè, a més, estrenaran equipació pròpia. La que podeu veure aquí sota: sòbria com n’hi ha poques, val a dir, ;-))

Qualsevol integrant del Club, a més, pot encarregar-ne un exemplar de la seva talla. El cost és de 35€ i només cal que envieu un mail a secretaria@sel.cat. El termini de lliurament, en el cas de les comandes de no jugadors, es calcula a mitjans del mes d’abril: per estrenar-la per sant Jordi! Cal tenir en compte que les samarretes dels jugadors aniran numerades, mentre que la dels no jugadors no disposaran de número.

Més notícies

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Dissabte i diumenge els nostres equips de formació visitan el Baldiri Aleu, la Laboral i la Mar bella per disputar la sisena jornada contra l’UES, el CR Tarragona i el CNPN.

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Rugbi, rugbi i més rugbi durant el cap de setmana pel SEL VILANOVA!

Vàrem portar el joc i l’actitud de respecte cap al rival que ens caracteritza al nostre camp i arreu de Catalunya.

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch