L’Escola de Rugbi del SEL VNG, a Perpinyà

Comparteix la notícia

DOBLE PREMI PER AL CLUB EN LA CELEBRACIÓ DE LA NIT DE L’ESPORT
Les diferents categories de l’Escola van viatjar a Girona per compartir un cap de setmana de rugby, natura i amistat 

El passat cap de setmana el SEL Vilanova organitzà el viatge de final de temporada de l’Escola de Rugbi; aquest cop, la destinació era l’eix Girona-Perpinyà, on els joves jugadors del club vilanoví van disfrutar d’un cap de setmana de natura i lleure.

Mentre divendres al vespre jugadors, tècnics, pares i membres de la junta directiva arribaven a la Casa de Colònies i es preparaven per sopar, representants del sènior masculí estaven a la sala d’actes de Neàpolis per recollir els dos premis de la Nit de l’Esport. El primer, a l’equip, pel seu ascens a Primera Catalana (el segon en dues temporades); el segon, per l’entrenador Isma Ripoll, elegit pel jurt dels premis com a millor tècnic de la temporada 2012/2013.

Dissabte al matí, l’expedició vilanovina es desplaçà a Perpinyà. El destí, les instal·lacions de la USAP, el club de rugbi de la Catalunya Nord, rerefent de l’esport de l’ovalada a tot el país. Jugadors i acompanyants van poder gaudir d’una visita guiada per les instal·lacions de l’Aimat Giralt; visita liderada pel Director General del Club de la ciutat nordcatalana, exjugador i excapità del conjunt de Perpinyà entre 1997 i 2003, Sylvian Deroeux, i el responsable de les relacions de la USAP amb els clubs, Claude Sanguignol. La visita al vestidor i a la gespa de l’estadi foren els moments més especials per als jugadors vilanovins. El SEL VNG, a través del seu president Albert Puig, va oferir com a detall del Club a la USAP una reproducció de la Mulassa vilanovina.

La resta de la jornada es va dedicar a fer una visita pel centre de les localitats de Perpinyà i Girona. Diumenge es va destinar a diverses activitats lúdiques i esportives a la zona propera de la Casa de Colònies i diumenge, després de dinar, l’expedició vilanovina tornà cap a casa.

Fotogtrafies del viatge de l’Escola,
per Carles Pons, CLICANT AQUÍ

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch