L’Escola de rugbi torna a la gespa

Comparteix la notícia

Entrenaments gratuïts el mes de setembre
El sènior masculí s’imposa al Reus Deportiu

Després de la llarga aturada estival, la propera setmana les categories d’Escola tornaran als entrenaments. Les categories d’Escola començaran els entrenaments el dimecres 12 de setembre (sub8, sub10, sub12 i sub14), mentre que infantils i cadets (sub16 i sub18) iniciaran la temporada el dijous 13 de setembre. Passat l’estiu, els joves jugadors de la capital del Garraf podran fer realitat les ganes de retrobament, de jugar a rugby i de fer nous amics. Després de l’experiència de la temporada passada, amb les categories inferiors afermades en l’estructura de club, enguany l’objectiu del SEL Vilanova és continuar amb aquesta tònica. I és que aquesta serà la cinquena temporada del club de la capital del Garraf, que va començar com a Escola de Rugby i que mica en mica ha anat augmentant el nombre de jugadors i categories. Per tal de poder donar a conèixer la pràctica del rugby entre els més petits, el Club ha establert el mes de setembre com el “mes de l’iniciació”. Durant tot el mes de setembre, els infants poden entrenar gratuïtament en l’horari habitual (dimecres i divendres, de 18 a 19:30 hores); d’aquesta manera, les nenes i els nens poden conèixer de primera mà un esport com el rugby, i decidir amb raó de causa. Des de la Junta Directiva del SEL s’espera “que la promoció tingui una bona resposta per part de la quitxalla, com l’ha tingut en anys anteriors. El que volem és que vinguin, entrenin i descobreixin un esport dinàmic i físic, però sobretot amb valors de solidaritat i esforç”, han afegit. Les persones interessades poden aconseguir informació a través del web del club, www.sel.cat, del correu electrònic info@sel.cat, o del telèfon 637-731-669.

 Per la seva banda, el sènior masculí del SEL Vilanova va disputar el passat dissabte el primer amistós de la pretemporada enfront del Reus Deportiu, equip que -com els vilanovins- milita a Segona Catalana, i que l’any passat acabà en la sisena posició de la classificació. En un partit plantejat seriosament que va servir com a veritable laboratori de proves per als de la capital del Garraf, el SEL va mostrar-se en tot moment superior als de la capital del Baix Camp, que van jugar a remolc d’uns jugadors blau cel que atacaren la meitat del camp reusenca amb continuïtat i, en determinades fases del joc, efectivitat. Els assajos vilanovins van anar caient mica en mica, i gràcies a algunes transformacions, el marcador final va acabar reflectint un 44 a 0 en favor dels locals que aquest cap de setmana participaran en un stage a Girona per continuar amb la seva preparació.

Més notícies

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Dissabte i diumenge els nostres equips de formació visitan el Baldiri Aleu, la Laboral i la Mar bella per disputar la sisena jornada contra l’UES, el CR Tarragona i el CNPN.

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Rugbi, rugbi i més rugbi durant el cap de setmana pel SEL VILANOVA!

Vàrem portar el joc i l’actitud de respecte cap al rival que ens caracteritza al nostre camp i arreu de Catalunya.

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch