L’Obra Social de Caixa Penedès i el SEL Vilanova i la Geltrú segellen un acord de col·laboració

Comparteix la notícia

El club de rugbi de la capital del Garraf i l’Obra Social de Caixa Penedès, van validar aquesta setmana un acord de col·laboració per al projecte “Formant persones a través del rugbi”. 

Aquest acord, que aprofundeix la relació existent entre l’Obra Social i el club vilanoví, té com a objectiu impulsar els valors d’integració, superació i solidaritat a través de l’esport. El passat 19 de novembre, el Sr. Antoni Gistau Cap de l’Obra Social de Caixa Penedès i la Sra Ester Pàmies, Responsable de l’Escola de Rugbi i Tresorera del SEL Vilanova i la Geltrú van segellar, amb la validació de la Fundació Pere Tarrés, un acord de col·laboració per a la temporada 2012/2013 amb la clara voluntat d’impulsar l’esport, i més concretament la pràctica del rugbi, com una eina d’integració, superació i solidaritat.

Des del club de la capital del Garraf s’impulsa el projecte “Formant persones a través del rugbi”, amb la voluntat clara de primar els valors sobre els mers resultats esportius: “entenem que la pràctica d’un esport com el rugbi, eminentment social, és una eina importantíssima per a la integració en un col·lectiu, i també per a l’assumpció d’uns valors que repercuteixen positivament en l’autonomia personal”, han indicat fonts del Club. La responsable de l’Escola de Rugbi i tresorera del Club, Ester Pàmies, ha volgut destacar molt especialment “la importància de valors com el respecte, la confiança, la solidaritat, l’esforç o la voluntat de superació, que entronquen perfectament amb la visió de l’Obra Social de Caixa Penedès, de manera que aquest acord, que no és sinó un aprofundiment de la col·laboració que ja veníen practicant des de fa uns anys, ve a certificar una complicitat mútua i una voluntat de primar l’aspecte integrador i social per sobre dels altres”.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch