L’Stade Toulousain Association visita Vilanova

Comparteix la notícia

Intensíssim el darrer cap de setmana d’activitat del nostre Club, que començà la revetlla de sant Joan amb la recepció, al Camp de Rugbi de la Sínia Batadet, de l’equip U13 de l’Stade Toulousain Association: trenta jugadors i cinc entrenadors de la ciutat occitana que aprofitaren la seva visita a Barcelona per la final del Top14 per tal de viure i intercanviar experiències amb els joves s12 i s14 del SELVNG.

El mateix dia de la final, al matí, i en el camp de la Sínia, ambdós equips van realitzar un entrenament conjunt abans d’anar cap al Camp Nou. A la tarda, un autocar fletat pel Club es desplaçà a Barcelona per disfrutar de la final de la lliga francesa en un escenari que va veure com els 99.124 espectadors establient un ,rècord mundial d’assistència a un matx de rugbi. Gran partit, intens, i impressionant germanor entre els assistents: tan de bo cada any puguem disfrutar d’un partit d’aquest nivell a casa nostra!

L’endemà dissabte, a les dotze, els dos equips s’enfrontaren en un matx amistós l’Annex del Complex dels Alumnes Obrers. Un partit que va servir als joves vilanovins, molt especialment, per aprendre i per demostrar una actitud i combativitat que els occitans contrarestaren amb un alt nivell tècnic i una major conjunció dels jugadors. Amb posterioritat al partit, es va celebrar amb una barbacoa conjunta el tercer temps, al final del qual el president del Club, Albert Puig, va lliurar els recordatoris de les jornades als representants del club tolosà.

Més fotografies, per Carles Pons,

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch