Mals resultats per al rugbi vilanoví

Comparteix la notícia

No es pot dir precisament que el cap de setmana passat la collita de resultats dels equips en competició del SEL VNG fos positiva. Sí bé l’actitud de jugadores i jugadors va estar a l’alçada, la plasmació en els marcadors respectius no va acomplir les expectatives. 

El cap de setmana rugbístic comença a la Mar Bella (Barcelona), on el s16 s’enfrontaven al Barcelona Enginyers Rugbi. Els joves jugadors dirigits des de la banqueta per Pau Marc Mestres no van poder contrarestar el joc dels locals, més conjuntats, amb més capacitat de combinació a la mà i amb menys errors comesos: l’actitud fou la correcta, però per la manca vilanovina va mancar encert, físic i tècnica, fet que explica el 59 a 5 final. L’esforç, però, demostra que hi ha una base amb la qual es pot treballar de cara al proper compromís, per al qual encara resta un mes, enfront el GEiEG.

A la tarda, el sènior masculí visitava Olot per afrontar el partit amb el Garrotxa RC. L’aiguaneu els visità en el viatge d’anada, i va ser el presagi d’un partit passat per aigua i fred, on l’esforç físic va primar sobre d’altres consideracions. Els homes de MJ Murray-Chapman, que van lluir braçalet negre en senyal de dol per la mort del tècnic del RC Sitges Kevan Tee, van entrar tard al partit, concedint tres penalitats clares que van permetre els locals avançar-se 9 a 0 en el marcador; l’entrada en calor dels de blau cel va permete a Isaac Richmond escurçar distàncies fins al 9 a 6 que assenyalava el descans. A la represa, però, els vilanovins no van ser capaços de mantenir la tònica de la segona meitat del primer temps, i una climatologia molt adversa a la qual els garrotxins estan més acostumats, va acabar passant factura a un equip que va acabar cedint un 27 a 6.

L’endemà, diumenge, les noies van enfrontar-se a Reus a la UE Santboiana. Encarades a l’equip que ocupa la segona posició de la classificació de la Copca Catalana, les noies de Vilanova van plantejar un partit eficient i seriós, que els va permetre plantar cara però no impedí el resultat final a favor de les visitants (12-32). El proper partit, aquest dissabte a Granollers, enfront el RC Martorell, promet emocions fortes.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch