Manresa i Sitges s’enduen el Rugby Platja

Comparteix la notícia

El passat dissabte 27 de juny la Platja de Ribes Roges va ser l’escenari de la cinquena edició del Torneig de Rugby Platja de Vilanova i la Geltrú. Organitzat pel SEL Vilanov i amb el patrocini del XIringuito L’Ú, l’activitat va servir per obrir el rugby a un nou públic aprofitant l’espai natural. 

El Torneig es va desenvolupar enmig d’un molt bon ambient, reprenent l’experiència de les edicions anteriors; enguany la diada es va organitzar de manera que les categories de formació (de minis a infantils), van fer seva la franja horària matinal, mentre els sènior i veterans aprofitaven la tarda i allargaven l’activitat fins passades les vuit del vespre. La jornada esportiva va començar a quarts d’onze del matí, amb els partits que enfrontaren les categories d’Escola del SEL Vilanova i la Geltrú i els tres clubs convidats (RC Martorell, Amposta i Olivella), que van fruir d’una darrera jornada d’Escoles “especial” sobre la sorra de la platja de Ribes Roges. Els minis, prebenjamins, benjamins i alevins van ser els protagonistes dels primers partits de rugby platja del dia; el bon joc i la diversió van ser la tònica dominant d’uns partits en què els jugadors dels quatre clubs van disfrutar al màxim. Amb posterioritat, foren els jugadors de la categoria s16 (infantil) els qui participaren d’un quadrangular entre Nova Olivella, RC Cornellà, i RC Sitges i SEL Vilanova i la Geltrú, que va mantenir la tònica d’intensitat sota un sol de justícia.

A les quatre de la tarda començà la competició en categoria sènior, amb sis equips de la banda masculina i sis de la femenina. La competició s’organitzà en una fase prèvia única, i posterior final entre els dos millors classificats. Així, de la banda masculina, els representants del RC Manresa i el RC Martorell arribaren a la finalíssima després d’una intensa fase prèvia en què els dels Bages varen romandre primers en la classificació provisional; en la final, els blanc-i-vermells varen mantenir la lògica mostrada durant els partits anteriors i s’embutxacaren el matx. Una lògica similar es va produir en el grup femení, en què RC Sitges i Reus Deportiu van arribar a la final primeres i segones respectivament de la fase regular, embutxacant-se la victòria les sitgetanes en ajustat marcador. Pel que fa als veterans, RC Cornellà i SEL Vilanova van enfrontar-se al millor de tres, aconseguint la victòria els locals. La jornada va acabar amb el lliurament de trofeus i regals per als participants, i amb la celebració d’un tercer temps conjunt en què els jugadors van compartir anècdotes amb un ambient de germanor notable.

Des de la Junta del Club s’ha volgut destacar que s’han acomplert “els objectius que ens havíem marcat en la recuperació del torneig. Hem reprès l’experiència tot enfoncant-la a un nou marc, la platja de Ribes Roges; per això hem comptat amb el patrocini del Xiringuito L’Ú, així com la col·laboració de Nova Bucal, Cartonatges el Tigre, La Daurada, La Cucanya, Tric Taller i Tatto Gallery: “Sense ells, aquesta activitat no hauria estat possible”, han indicat.

Fotografies Escola/s16, by Carles Pons
CLICANT AQUÍ

Fotografies Sènior, by Jaume Andreu
CLICANT AQUÍ

Fotografies b XIRINGUITO L’Ú,
CLICANT AQUÍ

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch