Maratoniana Jornada a la Sínia Batadet

Comparteix la notícia

Escoles, s16 i s18 omplen de rugbi el dissabte 

Quinze equips, de quatre categories diferents, i més de tres-cents participants van convertir la matinal de dissabte en una Jornada de Rugbi de gairebé cinc hores: amb un partit darrere l’altre i duplicant camps en totes les categories, la jornada fou un veritable non stop. Amb la visita del FC Barcelona, l’INEF Lleida i el Reus Deportiu, l’Escola del SEL VNG afrontà un complex compromís organitzatiu. A nivell esportiu, val la pena destacar especialment l’actitud i l’evolució del joc de totes les categories: des de l’assentament en les destreses bàsiques dels s6 i els s8 fins al joc del s14, passant per la velocitat dels s12 o la capacitat de lluita dels s10.

A les categories d’Escola els seguiren infantils i cadets, que a partir de les quatre de la tarda i sense solució de continuïtat afrontaren els respectius compromisos de la segona jornada de lliga. Els s16, protagonitzaren un bon partit, afrontat amb seriositat, davant del RC Gòtics. El XV vilanoví, dirigit pel binomi Rodríguez-Cáceres, va estar sempre dins del partit, fins que en els darrers minuts els visitants van aconseguir dos assajos que els van donar la victòria (14-30). Posteriorment, els cadets tornaven a la Sínia Batadet i ho van fer per la porta gran: primera, treballada i brillant victòria en un partit disputat de tu a tu amb el RC Cornellà, amb gran intensitat per part dels dos equips però amb major encert dels locals i més pressió sobre la meitat de camp contrària: bona performance que demostra l’evolució del joc i l’actitud (42-22).

L’endemà diumenge, el sènior femení afrontava la tercera jornada de la Copa Catalana Femenina. Les rivals, el RC Manresa, van posar les coses difícils en el partit de la primera volta; però en aquesta “tornada”, les noies dirigides per Montes i Blanquero van jugar un partit rodó: superioritat en la melé, i joc continuat en el contacte evitant el ruck, amb suports constants, van oferir al públic uns bons vuitanta minuts de rugbi que culminaren amb una victòria folgada i bonificada, que els permet mantenir la primera posició de la classificació (98-0).

 Fotografies de l’EdR, by @carlesps
 CLICANT AQUÍ

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch