Molt bona jornada d’Escoles

Comparteix la notícia

Els infantils acompanyen el RC Nova Olivella en les seves primeres passes 

El passat dissabte, prop de dos-cents nens van participar en la cinquena Jornada d’Escoles de Rugbi amb seu a la Foixarda (Barcelona). Els joves jugadors del SEL VNG s’enfrontaren al RC Gòtics, que actuava com a local; RC Cornellà i Spartans de Granollers. Per la banda vilanovina, la trobada es caracteritzà per l’excel·lent actitud dels jugadors i la bona collita dels resultats. Els minis (s8) van disputar tres partits de gran intensitat, deixant bocabadat el públic assistent per la seva persistència i continuïtat; de manera gairebé idèntica jugaren els prebenjamins (s10). Els benjamins (s12), que disputaren tres partits, aconseguiren dues victòries i un empat; així mateix, els alevins (s14), comptaren una derrota i una victòria. Ambdós combinats mantingueren la tònica general d’entrega al màxim sobre la gespa de la Foixarda en una excel·lent matinal de rugby.

L’endemà diumenge, els infantils del club es desplaçaren a Olivella per tal d’enfrontar-se al conjunt de la mateixa categoria del naixent Rugby Club Nova Olivella. Tot i una primera part dubitativa en què l’equip vilanoví no va saber trobar el seu joc com a conjunt, al segon temps les pautes s’asserenaren i les individualitats deixaren pas a un joc més conjuntat i efectiu que va permetre els de blau cel imposar-se als debutants. Més enllà del resultat al marcador, però, fonts del Club de la capital del Garraf han volgut destacar el bon ambient i la voluntat de col·laboració entre els dos clubs en el creixement del rugby a la comarca.

Finalment, el mateix diumenge el sènior participava d’un triangular organitzat pel RC Tarragona. A banda dels dos clubs, participà l’equip dels Llops de la URV. El conjunt vilanoví, que va aprofitar per rodar nous jugadors, va aconseguir una ajustada victòria enfront dels Llops (10-19), però caigué en el primer partit enfront el RC Tarragona de manera clara (29-0).

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch