Notable paper de l’Escola en les trobades específiques

Comparteix la notícia

S10 
Els més petits del Club van desplaçar-se a la Guinardera (sant Cugat) per participar de la jornada específica de S10 organitzada pel Club local i la FCR. Una jornada on el joc i els resultats dels de blau cel van protagonitzar un “in crescendo” a mesura que avançava la matinal: dos empats i dues victòries on va quedar clara l’evolució de menys a més dels jugadors. D’un primer partit on destacà la feina defensiva i el treball als rucks fins a un darrer en què predominà el joc ofensiu i la possessió, aconseguint un bon treball col·lectiu.

S12 
En un dissabte de jorandes específiques per categories, els S12 del Club es desplaçaren al Baldiri Aleu (sant Boi), per tal de participar de la seva. Bon inici matinal amb una gran partit enfront del BUC, amb victòria inclosa, actitud notable i joc ben desenvolupat; el següent partit enfront del RC Badalona també acabà amb victòria, però la intensitat dels jugadors baixà un nivell. La posterior aturada, molt llarga (una hora), fins al següent partit va passar factura a la concentració dels jugadors que van afrontar el tercer partit sense la intensitat recomanable. Dos partits finals, enfront de la UES, van servir per segellar una trobada amb més alts que no pas baixos, deixant un bon regust de boca als participants.

fotografies dels s12, per Toni Bové, CLICANT AQUÍ

S14 CR CERVELLÓ 36 – SELVNG 22 
Desplaçament complicat el dels alevins a Cervelló, amb una plantilla ajustada (només dos recanvis) i sabedors de la rocositat del rival. Les constants aturades del joc i el superior volum dels jugadors rivals va impedir als jugadors entrenats pel binomi Monedero-Puig acabar de desenvolupar el seu joc. Partit complex, doncs, on tot i no perdre la cara davant del rival ni donar el braç a tòrcer, els de blau cel van tornar a casa sense un més que merescut punt de bonus defensiu.

Sènior Masculí QUÍMIC ER 55- SELVNG 5 
Desplaçament del sènior del Club a la Teixonera per afrontar el Químic ER. Bon primer quart d’hora dels joves entrenats per Felipe López, trepitzant la zona contrària i amb dues penalitats errades; dos assajos consecutius dels locals, però, van marcar l’evolució del joc vilanoví, que encara va veure com el marcador arribava al 28 a 0 al descans. A la represa, un assaig dels barcelonins va ser ràpidament respost per la que acabaria sent l’única marca dels de blau cel, que van veure com l’equip local dominava totes les fases de joc i els deixava a zona de 22 pròpia.

Més notícies

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Sisena jornada fase prèvia temporada 23-24

Dissabte i diumenge els nostres equips de formació visitan el Baldiri Aleu, la Laboral i la Mar bella per disputar la sisena jornada contra l’UES, el CR Tarragona i el CNPN.

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Cinquena jornada fase prèvia temporada 23-24

Rugbi, rugbi i més rugbi durant el cap de setmana pel SEL VILANOVA!

Vàrem portar el joc i l’actitud de respecte cap al rival que ens caracteritza al nostre camp i arreu de Catalunya.

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch