Nou entrenador pel SEL VNG

Comparteix la notícia

Isaac Richmond ocuparà la banqueta vilanovina 

Tot i l’arribada de l’estiu, l’activitat al club de rugby de la capital del Garraf no s’ha aturat. I és que l’afermament dels equips en competició i el creixement de practicants d’aquest esport en els darrers anys a la ciutat obliguen a una planificació de la temporada al detall.

Després de tres temporades al capdavant del projecte del sènior del club, Isma Ripoll abandona la banqueta del SEL VNG per motius professionals. Han estat tres anys intensos, amb dos ascensos consecutius i la forja d’un grup humà, d’un equip, més enllà de consideracions tècniques. Ripoll, que va rebre en la darrera edició de la Nit de l’Esport el reconeixement a millor entrenador, deixa el càrrec per motius laborals. I és que en un esport amateur com el rugbi, la compaginació amb la vida laboral és complexa: “Es fa difícil arribar a combinar la tasca d’entrenador amb la feina, i ara, amb nous reptes professionals i un projecte empresarial engrescador a nivell personal, es faria gairebé impossible. Per molt amateur que sigui aquest esport, la feina d’entrenador demana una alta dedicació ”, ha declarat. Ripoll continuarà com a integrant de la Junta Directiva del Club en qualitat de responsable de l’Àrea Esportiva.

El seu substitut a la banqueta vilanovina serà Isaac Richmond, que la temporada passada alternava la feina de preparador físic amb la de jugador, i que ha assumit la tasca encarant ja el disseny de la pretemporada. Des del Club han volgut indicar que “amb la tria de Richmond hem volgut garantir una continuïtat amb la dedicació, i també amb la seriositat del treball fet fins avui per l’Isma. Cada persona és diferent, té el seu estil propi, particular, però és evident que entre tots dos hi ha un fil de continuïtat que lliga les seves accions, i és la preocupació pel conjunt, l’equip i l’esport”.

A banda d’aquest relleu en el sènior masculí, també està previst efectuar alguns canvis en les categories en formació. “La voluntat del Club és que, en la mesura de les possibilitats, les categories tinguin l’acompanyament durant tota la seva formació del mateix monitor, o grup de monitors. Això implica un cert redisseny, mantenint la individualització i l’atenció per cadascuna d’elles, i garantint el màxim nivell formatiu”.


Foto: @diaridevilanova

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch