Nova derrota del sènior masculí

Comparteix la notícia

Gran jornada d’Escoles a la Mar Bella 

L’activitat de la darrera setmana del club de rugbi de la capital de Garraf ha estat protagonitzada, especialment, per l’excel•lent papers de les categories d’Escola a la jornada de dissabte a la Mar Bella. De la resta de categories del club, els s16 enfrontaren un equip escocès en un amistós dijous, mentre que el sènior encarava el matx enfront del líder de Primera Catalana a casa. 

Dijous passat, els infantils del SEL VNG van actuar com a amfitrions del club escocès Lathallan School. Després d’un entrenament conjunt i d’un minipartit a 10 per escalfar motors, els dos conjunts van mesurar forces en un interessant partit en què els locals van buidar-se per tal d’aconseguir una ajustada victòria per 12 a 14, compensant la superior habilitat escocesa amb el joc a les mans amb la força de la davantera i una major continuïtat del joc. Dissabte, les categories d’Escola es desplaçaven a la Mar Bella per celebrar la trobada que es va haver d’ajornar el cap de setmana anterior per les fortes pluges; sota un sol de justícia, totes les categories del SEL VNG van mostrar una gran actitud, comptant gairebé tots els partits per victòries i destacant especialment l’actuació dels s112 i s8, i el debut de tres nous jugadors de categoria s14.

L’endemà diumenge, el sènior encarava el difícil compromís de rebre com a local els Spartans de Granollers, equip al qual van batre en la primera jornada de la primera volta, però que en aquesta segona volta ha implementat el seu joc i encapçala la classificació de primera catalana. El de Michale J Murray-Chapman no van saber trobar les eines que els permetessin encarar el matx amb la seguretat i la continuïtat recomanables, i els errors propis i els encerts del rival van fer que al final els del Vallès s’enduguessin la victòria per 7 a 26. Des de dilluns, a més, el SEL VNG organitza per segon any consecutiu l’Internation Rugby Camp, amb entrenadors de l’Acadèmia del Leinster Rugby i més de seixanta nenes i nens procedents del mateix club, el RC Tarragona, el Químics ER, el Reus Deportiu o el FC Barcelona.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch