Noves equipacions, nous patrocinadors

Comparteix la notícia

Dissabte passat va ser una jornada molt especial per a l’Escola de Rugbi i per al Club. No només perquè Vilanova era una de les seus de la darrera Jornada d’Escoles de la FCR, sinó també perquè l’Escola estrenava samarretes. i patrocinadors. Fins a cinc empreses del Penedès-Anoia han confiat en el projecte formatiu i esportiu del SELVNG i han decidit recolzar-lo. Són Nace Energia (comercialitzadora elèctrica), Petronieves (benzineres), Roc Roi (activitats de lleure i natura), El Superpollo (rostisseria) i Cal Passanals (xarcuteria d’Igualada). Des del club i l’Escola volen agrair la seva confiança i esperem que aquest sigui el principi de moltes col·laboracions! A més, el SELVNG va aprofitar que la data era la vigília de La Marató de TV3 per organitzar una recapta solidària en favor d’aquest event: es van recollir 250€ que jan han estat ingressats al compte corrent ES94 2100 0555 34 0202122222.

A nivell esportiu, l’Escola rebia tres Clubs dissabte, i dos eren óssos difícils de rossegar. Amb la il·lusió d’un nou equipament, però, sembla que el rugbi, però, la pràctica del rugbi és més passadora: bons partits tot i una certa irregularitat deguda al cansament dels minuts de joc, i també a la superioritat dels rivals en alguns moments. Bons resultats i excel·lent actitud van ser la tònica general d’una excel·lent matinal.

Per la seva banda, les categories de formació van aconseguir victòria, empat i derrota. La victòria va córrer a càrrec dels S14 que, davant dels Barbarians Maresme, va oblidar el darrer resultat de competició en un bon partit (36-24). Els S16, que rebien l’Hospitalet, van començar encaixant 19 punts en un quart d’hora; tot i dos assajos a finals del primer temps i inicis del segon, la manca de banqueta va passar factura i els de la Feixa Llarga van acabar imposant-se 12-38. Els S18 van aconseguir a La Guinardera una dels resultats més difícils en rugbi: un empat. Davant del RC Sant Cugat, amb només quinze jugadors i remuntant un 31 a 17 en els darrers 10 minuts.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch