Òptim stage del sènior

Comparteix la notícia

L’Escola de Rugbi torna a la gespa

El sènior masculí del club de rugbi de la capital del Garraf va realitzar, el passat cap de setmana, el ja tradicional stage de pretemporada. Com l’any passat, els jugadors blau cel van desplaçar-se a Girona, on participaren d’un quadranguar organitzat pel Garrotxa Rugbi Club en el qual, a banda dels amfitrions i del club local, participaren el GEiEG i els Senglars de Torroella. En els tres partits disputats, els jugadors del SEL jugaren amb un alt nivell de competitivitat i motivació, marcant el ritme i anotat els primers en tots ells, i aconseguint la victòria en un d’ells i la derrota per la mínima en els altres dos. La incorporació de dos nous jugadors en posicions fonamentals, com són la d’obertura i tercera clau, ha permès evolucionar en positiu a tot l’equip, i això es tradueix en un joc dinàmic i atrevit en atac, tot mantenint un alt nivell en defensa. La satisfacció del cos tècnic és evident, per l’acompliment dels objectius previstos; bona mostra fou el partit de final d’stage de l’equip, disputat a Vilanova diumenge al migdia enfront del RC Cornellà, equip que milita en una divisió superior als vilanovins: la tònica del dia anterior es repetí, i els vilanovins van imposar-se al dels Baix Llobregat amb un joc àgil, intens i atractiu que algun seguidor ja ha definit com a “rugby xató”.

L’activitat del Club no finalitzà aquí: aquesta setmana, les categories d’Escola han tornat als entrenaments després de l’aturada estival. Després de l’experiència de la temporada passada, amb les categories inferiors afermades en l’estructura de club, enguany l’objectiu del SEL Vilanova és continuar amb aquesta tònica. I és que aquesta serà la cinquena temporada del club de la capital del Garraf, i mica en mica ha anat augmentant el nombre de jugadors i categories. Per tal de poder donar a conèixer la pràctica del rugby entre els més petits, el Club ha establert el mes de setembre com el “mes de l’iniciació”. Durant tot el mes de setembre, els infants poden entrenar gratuïtament en l’horari habitual (dimecres i divendres, de 18 a 19:30 hores); d’aquesta manera, les nenes i els nens poden conèixer de primera mà un esport com el rugby, i decidir amb raó de causa. Des de la Junta Directiva del SEL s’espera “que la promoció tingui una bona resposta per part de la quitxalla, com l’ha tingut en anys anteriors. El que volem és que vinguin, entrenin i descobreixin un esport dinàmic i físic, però sobretot amb valors de solidaritat i esforç”, han afegit. Les persones interessades poden aconseguir informació a través del web del club, www.sel.cat, del correu electrònic info@sel.cat, o del telèfon 637-731-669. Aquest cap de setmana, el SEL participarà de la segona Festa del Rugbi Català, organitzada en motiu de la disputa del partit del Top 14 francès entre la USAP i el Tolosa.

A banda, el club actuarà com a amfitrió del UER Montcada; els jugadors del qual també participaran també de la festa. Diumenge al matí, al Camp de Rugby de les pistes polisportives, i a partir de les 10:30 hores, SEL Vilanova, l’equip del País Valencià UER Montcada i els barcelonins del CEU protagonitzaran un triangular en categoria masculina, i un partit en categoria femenina entre vilanovines i valencianes.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch