Partit del senior masculí a Reus

Comparteix la notícia

Derrota ajustada en el test de pretemporada 

El passat diumenge el sènior masculí del SELVNG va desplaçar-se a Reus per tal de disputar un amistós de pretemporada. Era un matx especial ja que si bé l’equip local, el Reus Rugbi Club, és de recent creació, és l’hereu de la Secció de Rugbi del Reus Deportiu amb la qual el club vilanoví ha tingut una excel·lent relació des de fa uns anys a nivell esportiu.

Tot i que els vilanovins només van poder desplaçar catorze jugadors a l’encontre, això no els va impedir demostrar un bon joc, tant en defensa com en atac. El matx es va disputar en tres parts de vint minuts, i amb melés pactades. Tot i el tempteig inicial, va ser el SEL qui va avançar-se en el marcador gràcies a un assaig fruit d’una puntada a l’ala; el Reus, però, empataria abans de finalitzar els primers vint minuts (5-5). El marxador es mantindria igualat, amb estira-i-arronses, i seria de nou l’equip blau cel qui s’avançaria en el marcador gràcies a un segon assaig, aquest cop per davantera. Tot i l’avantatge i el domini sobre, els locals van anar progressant i guanyant confiança, i a manca de cinc minuts per al final del matx un assaig amb transformació els va donar una ajustada victòria (12-10). Després del matx, que era el primer del Reus Rugbi Club, l’equip local va fer lliurament als vilanovins d’una placa commemorativa de l’esdeveniment.

No ha sigut esportiva, únicament, l’activitat del SELVNG d’aquest darrer cap de setmana: tres membres del Club han participat del Curs d’Arbitratge en categoria d’Escola de Rugbi organitzat des del Comitè d’Àrbitres. Aquesta activitat s’enmarca dins del programa de formació del club, i continuarà amb la participació Curs d’Arbitratge per a categories de competició així com en els cursos de formació d’entrenadors organitzats des de la Federació Catalana de Rugbi.

Més notícies

Do You Want To Boost Your Business?

drop us a line and keep in touch